Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Roxana Ciuhulescu: Etapa a V-a a Campionatului Național se desfășoară în memoria lui Adi Cernea

La Târgoviște este deja a VIII-a ediție, avem o istorie care leagă orașul de iubitorii motosportului, în speță Off-Road, toate cele șase clase. Conferința de presă dinaintea celei de-a V-a etape naționale  a fost susținută de Roxana Ciuhulescu, Silviu Bulugioiu, Cătălin Milea și Ovidiu Nedelcu.

Roxana Ciuhulescu:

”Pe 7 octombrie e prima zi când vin sportivii, avem deja 57 de echipaje, desigur că vor mai fi echipaje care se vor mai înscrie azi și mâine pentru că unele vin direct la start.

”Am pierdut un coleg. Aceasta este o etapă pe care o facem în memoria lui Adi Cernea. Știți foarte bine că a murit în cadrul unei etape de off road, dar nu am vrut să facem mare tam-tam pentru că logodnica lui Greta, este și ea parte din grupul nostru și am vrut să o protejăm”, ne-a declarat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu”Turăm motoarele și facem ultimele verificări tehnice. Urmează zile pline de adrenalină, bucurie și Off Road!!! Încercăm să aducem la Târgoviște o altă disciplină din motosport, luptăm să avem una dintre cele mai importante discipline de anul viitor dar nu spunem mai multe pentru că vrem să fie o surpriză. Mulțumesc colegilor din presă pentru susținere și mulțumesc și partenerilor acestui eveniment, mă înclin!”

Targoviste – Sotanga: Campionatul Național de Off Road – CORB Adventure Days 2021

Etapa a 5-a din Campionatul Național de Off Road va debuta vineri, 08 octombrie, la Șotânga, Dâmbovița și se va încheia duminică, 10 octombrie.

Silviu Bulugioiu: ”Ca element de noutate, pentru a treia oară consecutiv alegerea președintelui de comisie națională de Off-Road va avea loc la Târgoviște. Ultimii trei președinți au fost aleși fix în această sală. Vă așteptăm în weekend la Șotânga, chiar dacă se anunță ploaie.”

Corb Adventure Days este o etapă de tradiție iar acum, în 2021, aceasta a ajuns la a 8-a ediție. Competiția se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului (M.T.S.), al Federației Române de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.) și al Comisiei Naționale de Off Road.

Mai jos aveți atașat detaliile competiției pentru toate clasele.

Campionatul Național de Off Road – CORB Adventure Days 2021

Distribuie acest articol Oficial Media
Share