Rute aeriene noi în anul care vine pentru timișoreni

Mai este puțin și trece și 2022, cu bune și cu rele și vom intra în 2023, cu speranța ca noul an să fie mai bun și să aducă lucruri mai plăcute și mai bune.
Același lucru așteaptă și Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara, zboruri mai multe și la fel și noi destinații de la anul.
După cum spunea și Daniel Stamatovici, directorul aeroportului, vor exista atât noi linii, atât cu cu New York, cât și cu Beijingul, dar și cu Viena, de care e interesată compania Air Conect, cu care se poartă discuții atât ptr liniile de peste ocean, cât și pentru cele cu Viena, astfel ca din vară noul operator aerian să poată să intre în acțiune.
După cum spuneam mai sus este vorba și de discuții între administratorii aeroportului timișorean și un nou operator aerian, Legend Airline, care să operaze zboruri spre Asia și America, mai precis spre Beijing, New York și Detroit.
Spre cele doua destinații din America, precum și spre cea din Asia se va opera cu aeronave de mari dimensiuni, iar pentru aceasta va fi nevoie de mărirea spațiului de mărirea spațiului de staționare și alimentare a noilor aeronave ce vor fi aduse pe Aeroportul din Timișoara, care vor fi aeronave de mari dimensiuni, de tipul Airbus, pe Aeroportul din Timișoara urmând să gareze cinci astfel de aeronave.
De asemenea se află în discuții și o nouă rută, care se pare că va fi cât de curând concretizată, legătura aeriană Timișoara – Istambul, cu Turkish Airlines.
Ca nouă destinație se are în vedere și o legătură aeriană Timișoara-Dubai, iar din voră ar urma să fie lansate două noi destinații , locale, una spre Iași și cealaltă spre Constanța.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share