S-a constituit Biroul Electoral de Circumscripție nr 22 Hunedoara

Componența nominală a Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 22 Hunedoara a fost stabilită în urma tragerii la sorți a președintelui și locțiitorului acestuia din rândul magistraților de la Tribunalul Hunedoara, respectiv prin validarea propunerilor primite din partea partidelor politice parlamentare.

Astfel, Biroul Electoral Județean Hunedoara va fi condus de Ella Cristina Badistru, judecător la Secția Civilă a Tribunalului Hunedoara, care are calitatea de Președinte în timp ce Gina Monica Cibbian, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, a fost desemnată drept locțiitor al președintelui.

Din partea AEP, membru în Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 22 Hunedoara  a fost desmnată  Adina Larisa Iurcuț.

PV_36_08.08.2020_completare-reprez-AEP

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 22 Hunedoara a fost completat, din data de 10 august, în primă etapă, cu membri ai partidelor parlamentare, după cum urmează: Maria Liana Ștaier din partea Partidului Social Democrat (PSD), Vasile Constantin Iorgovan Velichi din partea Partidului Național Liberal (PNL),Lucian Gabriel Olaru din partea Uniunii Salvați România (USR), Karoly Csaba Balogh Botar din partea Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR),Luminița Cristina Maghiar din partea Pro România, Viorica Faur din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), Diana Rafica Sroica din partea Uniunii Culturale a Rutenilor din România, organizație a cetățenilor aparținând minorităților naționale reprezentate în Parlament prin Grupul Parlamentar al minorităților naționale,Dan Iosif Goga din partea partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE).

PV_77_09.08.2020_completare-mb-partide

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share