Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

S-a deschis cel mai nou loc de joacă din Târgoviște: LASER TIME, unic în județ și în regiunea Sud Muntenia

Astăzi, 27 iunie, LASER TIME și-a deschis porțile pentru publicul larg și vă invită să intrați în lumea palpitantă a spionilor 007. Sediul locului de joacă se află pe strada str. 9 Mai, nr. 3, parter, în spatele restaurantului Toscany, din Târgoviște.

Echipamentele inovative nu se regăsesc într-un alt loc de joacă în județul Dâmbovița. Acesta cuprinde și un spațiu dedicat părinților care doresc să supravegheze copiii în timp ce aceștia se joacă. Totodată s-a instalat un sistem video ce va permite părinților care nu rămân la locul de joacă, să poata vedea în timp real activitățile desfășurate de copiii lor.

Au fost implementate tehnologii de ultimă generație care implică utilizarea de instrumente TIC în sesiunile formativ educative. Echipamentele achiziționate prin proiect – parcul de lasere (Laser maze) este unic în județul nostru și chiar în regiunea Sud Muntenia. Echipamentele sunt adecvate unui spațiu de joacă pentru copii și adolescenți, acestea fiind mai performante și mai solicitate pe piață în județul Dâmbovița.

Acest loc de joacă și recreere este subvenționat prin proiectul DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi, Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor, Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare,

Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană.

Valoarea totală a proiectului: 17.817.204,60 lei (inclusiv TVA), din care județul Dâmbovița prin Consiliul Județean Dâmbovița participă la bugetul total al proiectului cu suma de 1.640.560,90 lei (inclusiv TVA), din care, suma de 9.319,07 lei reprezintă cofinanţarea de 2% din valoarea eligibilă a proiectului.

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu în mediul urban din regiunea Sud Muntenia, prin înființarea a 73 de întreprinderi, în vederea creării de noi locuri de muncă durabile și de calitate în domeniu non-agricol și promovării mobilității lucrătorilor.

Județul Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița a acordat 8 micro-granturi în vederea dezvoltării afacerilor, întreprinde acțiuni de monitorizare și evaluare a funcționării și dezvoltării afacerilor finanțate și coordonează activitățile celor 8 afaceri nou-înființate.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share