S-a terminat cu invincibilitatea Chindiei! Au scăzut drastic șansele de promovare

CS Mioveni - Chindia 2-0
CS Mioveni – Chindia 2-0

Chindia Târgovişte avea nevoie de o victorie la Mioveni pentru a se distanţa de adversara sa de astăzi şi pentru a intra serios în cursa pentru promovare.

Formaţia antrenată de Nicu Croitoru s-a văzut învinsă pe teren străin, cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost marcate la capătul primei reprize, argeșenii rezolvând jocul în doar două minute. Argeșenii au început în forță meciul, dând impresia că nu vor sub nicio formă să cedeze puncte în fața suporterilor. Boboc (12) l-a încercat pe Meilă, dar portarul Chindiei a reușit să prindă mingea în brațe, după ce puțin mai devreme, fundașii târgovișteni au reușit să respingă mingea centrarea cu efect a lui Tirică (7). Spre finalul reprizei argeșenii s-au năpustit la poarta echipei lui Croitoru. Ayza (40) a sărit bine la o minge centrată de Tirică, a șters balonul cu fruntea, dar pe lângă.

Meci rezolvat în două minute

A venit și primul gol al jocului. Ionuț Rădescu (43) a profitat de o respingere greșită a lui Meilă și a reluat în poartă. După puțin timp, Neagoe (45) a mărit avantajul. Jucătorul Mioveniului a trimis mingea în plasa porții din careu la o centrare a lui Rădescu. După pauză tot argeșenii au fost mai periculoși în ofensivă. Staicu (50) a trimis în transversală cu capul în urma unui corner și tot el a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 81 acordată la un fault al lui Denis Dumitrașcu asupra lui Rădescu.

Eșecul care aproape a scos-o pe Chindia din lupta pentru promovare

Eșecul de la Mioveni a întrerupt invincibilitatea Chindiei, echipa care nu cunoscuse înfrângerea în acest an. Înfrângerea a venit în primul meci mai tare din 2017 susținut de trupa lui Nicu Croitoru, iar acum este obligatorie o victorie cu FC Brașov în etapa următoare pentru a mai spera la podium. CS Mioveni a urcat pe locul 4, cu 47 de puncte, iar formația târgovișteană a căzut pe locul 6, cu 44 puncte, și i-au scăzut drastic șansele la promovare.
CS Mioveni: Croitoru – Tirică, Vişa, I. Stoica, Tomozei (Burnea 86′) – Boboc, Gălan (Biceanu 64′) – Rădescu, A. Neagoe (Vintilă 67′), Ayza (cpt.) – Staicu. Rezerve neutilizate: Sima, Ed. Stoica, Al. Popa, Florescu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Chindia Târgovişte: Meilă – Pătru (cpt.) (A. Şerban 70′), Vătavu, Martac, Dinu – Pencea, L. Mihai, Dumitraşcu, C. Stoica (D. Grigore 85′) – Honciu (Nisipeanu 64′), Neguţ. Rezerve neutilizate: Cabuz, Parghel, Cherchez, Ioniţă. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share