08/03/2021

SALVAMONT DÂMBOVIȚA: Acțiune de salvare în zona Telecabina Peștera

masina

În acest weekend echipa Salvamont Dâmbovița a intervenit in zona Telecabina Peștera în urma unei solicitări venite din partea unor persoane implicate într-un accident cu autoturismul. Alături de jandarmii montani și Poliția Montană Padina, i-au ajutat pe cei implicați în accident și s-au asigurat că starea de sănătate a acestora este în afara oricărui pericol. Din fericire, nu au fost necesare ingrijirile medicale, se arată în comunicatul de presă.

”In cursul după-amiezii de 26 Iunie 2016, în urma unui apel telefonic, am fost solicitați să intervenim pe drumul de acces către Telecabina Peștera, acolo unde se răsturnase un autoturism.
O echipă formată din cinci salvatori montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Dâmbovița a ajuns în mai puțin de două minute la locul accidentului împreună cu jandarmii de la Postul de Jandarmerie Montană Peștera și polițistul de la postul de Poliție Montană Padina.
Dupa o scurtă evaluare la fața locului salvatorii montani au constatat că persoanele aflate în autoturism nu sunt vătămate corporal și le-au ajutat să iasă din mașină în condiții de siguranță.
Echipa medicală a SPJSSD a efectuat și un al doilea control, de această data mai amănunțit, iar concluzia a fost că persoanele implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale.”

masina1

Distribuie acest articol Oficial Media
Share