Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Samsung Pay face posibil sistemul virtual de carduri de tranzit Troika în Rusia

Începând de astăzi, clienții Samsung Pay din Rusia își pot folosi smartphone-urile ca card virtual de tranzit Troika. Această actualizare digitală a fost posibilă printr-o colaborare cu Google, VTB Bank, Mastercard și Mosmetro.

oficialmedia

Cardul virtual de tranzit Troika poate fi adăugat la orice telefon Samsung care oferă compatibilitate cu Samsung Pay prin NFC, deși este disponibil și prin Google Pay. Cu cardul virtual configurat, clienții pot aduce telefonul la un terminal de plată pentru transportul public care acceptă plăți cu cardul și să fie gata de plecare. 

Ceea ce este grozav la metoda de plată este că nu necesită utilizatorilor să-și deblocheze telefoanele. Procesul este automat și funcționează în fundal. Serviciul poate fi utilizat pe metrou, pe autobuze și autobuze electrice, MCC, MCD și monorail. Clienții pot plăti bilete virtuale online, iar Mosmetro oferă abonamente pentru 30, 90 și 365 de zile. 

Samsung Pay este în urma Apple Pay cu 0,3% 

Samsung Pay a intrat în funcțiune în Rusia în 2016, iar serviciul acceptă acum zeci de bănci. Samsung Pay a fost al 10-lea cel mai popular serviciu de plată online din Rusia în 2020 (prin Statista). Avea o cotă de piață de 1,7% și era în urma Apple Pay (cota de piață de 2,0%). 

Google Pay a fost a cincea cea mai populară metodă de plată online din Rusia anul trecut, cu o cotă de 29%. Toate lucrurile luate în considerare, cardul virtual de tranzit Troika ar putea face viața de zi cu zi puțin mai convenabilă pentru nenumărații navetiști ruși care folosesc telefoane Android în rețeaua de transport din Moscova. 

Toate ca toate, dar pana una alta, sa ne uitam cu atenție si la un telefon marca Samsung, pentru ca merită toata atenția noastră.  

SAMSUNG GALAXY A21s 

Telefoanele de la Samsung la fel ca si cele de la Apple rămân in topul preferințelor romanilor, întotdeauna aceste doua brand-uri vor rămâne interesante si de valoare. 

ECRAN MARE 

La Samsung Galaxy A21s te bucuri de ecranul mare, fara margini, de 6.5 inci Infinity-O al lui Galaxy A21s. Urmărește videoclipurile tale preferate, jocurile si fluxurile live pe ecranul sau HD+. Ca sa îl protejezi vei avea nevoie de o folie , dar si de o husa Samsung Galaxy A21s.  

DESIGN ELEGANT 

Galaxy A21s are un finisaj lucios si holografic care va atrage cu siguranță toate privirile. Curbele acestea netede ale smartphone-ului îți permit o priza mai ușoara si sigura cand navighezi pe ecran. Alege dintre negru, alb, albastru sau roșu pentru a se potrivi stilului tău unic. Însă, nu uita ca indiferent cat de frumos ar fi gândit si creat, va trebui tu ai grija sa rămână astfel, așa ca nu ezita sa achiziționezi o husa Samsung Galaxy A21s. 

 

4 CAMERE FOTO 

Camera foto principala are o rezoluție foarte mare, am putea spune, de 48MP ideala pentru fotografii detaliate si clare pe timp de zi, dar si de noapte. Camera foto cu unghi Ultra Wide de 123° 8MP surprinde mai mult din ceea ce vezi si te va surprinde într-un mod plăcut. Cu noua camera foto macro de 2MP fotografiile de aproape sunt extrem de clare. Iar cu efectele multiple ale camerei foto de profunzime subiectul iese mereu in evidenta, exact așa cum îți doresti. 

BATERIE BUNA 

Cand ești plecat de acasă, ai nevoie de un telefon a cărui baterie sa dureze, pentru ca nu ii place nimănui sa se trezească la numai 2-3 ore după ce a părăsit locuința, ca deja trebuie sa se grăbească sa se întoarcă, din cauza bateriei care nu rezista. O baterie de 5,000mAh, tipica, am spune, îți oferă puterea de a transmite, partaja si de a te juca mai departe. Si daca ramai fara energie, conectează si alimentează cu pana la 15W de încărcare rapida, tot câștiga pe undeva puncte in plus.  

PROCESOR PUTERNIC  

Galaxy A21s are o procesare rapida si spațiu de stocare generos, astfel încât sa te poti concentra acum. Un procesor Octa-core avansat si 3 GB de memorie RAM oferă o performanta lina si eficienta. Descarci mai mult si ștergi mai puțin cu 32 GB stocare interna. Adaugi si mai mult cu un card microSD de 512 GB. 

 

DEBLOCARE FACIALA 

Deblochează telefonul cu ușurință si păstrează-ti datele in siguranță cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere faciala Galaxy A21s. Îți permite sa deblochezi telefonul dintr-o privire si sa-ti protejezi datele personale, nu are sens sa te stresezi câteva minute bune ca sa își creezi deblocare cu amprenta, dar trebuie sa ai grija de telefonul tai, așa ca, îți propun o husa Samsung Galaxy A21s. 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share