Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Sanctiuni “in cascada” pentru conducatorii auto

amendaLa data de 11 ianuarie a.c., efectivele poliţiei rutiere, în colaborare cu structurile de ordine publică, au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, salvarea de vieţi, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier.

Poliţiştii au fost prezenţi în stradă, folosind aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”, în vederea depistării şi tragerii la răspundere a şoferilor care încalcă regulile rutiere, îndeosebi a celor care circulă cu viteză excesivă.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la circa 24 000 de lei.

121 de şoferi au fost amendaţi pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 21 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În atenţia poliţiştilor au fost şi căruţaşii şi bicicliştii, 8 dintre aceştia fiind sancţionaţi pentru abaterile comise.

Totodată, au fost reţinute 5 permise de conducere, din care 3 pentru exces de viteză şi 1 pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share