Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Șase zile de distracție pentru cei mici pe Tărâmul Minibucuriilor la Ploiești Shopping City

Taramul Minibucuriilor la Ploiesti Shopping City

În perioada 27 mai – 1 iunie, cei mici își dau întâlnire la Ploiești Shopping City, la cea de-a doua ediție a Tărâmului Minibucuriilor, un eveniment în care singura regulă este distracția! Pe parcursul a șase zile, prichindeii sunt provocați să ia parte la o aventură fermecată, unde vor avea parte de ateliere creative, concursuri interactive, cântece, joacă, înghețată, premii și voie bună.  

Formula distracției în Tărâmul Minibucuriilor: creativitate, sport și știință

Anul acesta, de Ziua Copilului, Ploiești Shopping City este destinația de distracție pentru toți prichindeii. Cei mici își vor putea demonstra talentul în cadrul atelierelor de pictură și modelaj și vor putea învăța să realizeze bijuterii, decorațiuni și cadouri în cadrul unor workshop-uri dedicate. În plus, în cadrul atelierelor de grădinărit, organizate în parteneriat cu Scoala de Flori Siati, piticii vor decora glastre și lampadare și vor învăța să planteze flori.

Sâmbătă, 28 mai, prichindeii vor putea participa la singurul atelier de experimente științifice dedicat celor mici. Fie că vor să amestece diverse substanțe sau să facă experimente cu gheață carbonică sau cu electricitate, un lucru este cert: știința nu a fost niciodată mai distractivă. Toate demonstrațiile se vor desfășura sub atenta supraveghere a unor animatori instruiți.

Tot sâmbătă, de la ora 17:30, micuții sunt așteptați să participe la spectacolele Teatrului de păpuși pentru copii Degețel.

Activitățile sportive nu au fost nici ele uitate de organizatori. Impreuna cu instructorii de la clubul sportiv Dinamic Kids, piticii se vor întrece la concursurile pe trotinete și vor putea juca badminton, foosball, ping-pong, fotbal și minigolf.

Multe alte surprize pe Tărâmul Minibucuriilor

Pe parcursul celor șase zile de distracție de la Ploiești Shopping City, cei mici vor avea parte și de face-painting, figurine din baloane și de animatori costumați. Copiii se vor putea bucura și de jocuri gonflabile, trambulină, tobogan, dar și de mașina cu baloane de săpun.

Și pentru că distracția nu ar fi completă fără premii, fiecare micuț care participă la oricare dintre activități va fi înscris în tombola copilăriei. Organizatorii au pregătit sute de  premii pentru cei prezenți: șepci, înghețată Napoca și DVD-uri Kung Fu Panda. Premiile speciale constă în două biciclete, ce vor fi câștigate prin tragere la sorți miercuri, 1 iunie.

Tărâmul Minibucuriilor este deschis de vineri, 27 mai, până miercuri, 1 iunie, în timpul săptămânii de la 16.00 la 19.00 și în weekend de la 11.00 la 19.00. Partenerul evenimentului este Napoca.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI). 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Sorana Ioniță, Senior Public Advisor, The Public Advisors: sorana.ionita@publicadvisors.ro / 0753 047 591

Raluca Vasilescu, Group PR Manager, NEPI: rvasilescu@nepinvest.com / 0723 127 167

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share