Sasha Krohn, Disimulare – Jurnal de festival, BABEL FAST 2017

 

 

Jurnal de festival, BABEL FAST 2017, este povestea de după. Un soi de memorial al frumosului care se petrece o dată pe an la Târgoviște. Astăzi, Sasha Krohn cu spectacolul său de acrobație: ”Disimulare”.

Jurnal de festival, BABEL FAST 2017

Cu Adam Read și Sasha Krohn am legat prima relație de prietenie din acest festival, căci ce este mai înălțător decât a se bucura oamenii împreună!

Jurnal de festival, BABEL FAST 2017

”Într-o lume în care individualitatea și gândul colectiv sunt aproape identice, trebuie să căutăm în interiorul nostru pentru a găsi propriul adevăr. Sasha înfățișează dificultatea în a face față gândurilor necontrolate și independenței depline în societatea noastră. Pune la îndoială sistemul nostru de valori și înțelegerea colectivă actuală a existenței la fel de profundă ca și sexualitatea noastră, printr-o combinație de acrobații de dans și circ, cu influențe din stilul de dans  japonez Butoh.” Aceasta este o descriere a ceea ce a publicat site-ul BABEL FAST 2017 și a fost un punct de plecare. Va urma un Jurnal de festival pe care îl veți găsi zilnic în paginile noastre.

Jurnal de festival, BABEL FAST 2017

Vă prezentăm momente inedite,  de acrobație, dans și expresie, din reprezentația care a avut loc în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra din Târgoviste. Seara de 2 iunie decshide acest Jurnal de festival, BABEL FAST 2017.

De asemenea, în paginile noastre puteți urmări un inreviu integral cu Adam Read și Sasha Krohn. Urmăriți rubricile noastre de aici și din ARTELE SPECTACOLULUI!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share