20/09/2021

Școala Altfel la Centrul de echitație și turism ecvestru Hippo-Hippy din Târgoviște

Școala Altfel reprezintă de câtiva ani un mod normal de educație al copiilor, oferindu-le celor mici și activități reale, practice, palpabile, care să le aducă mai multă împlinire, dar și abilități pentru viață, unii dintre ei descoperind cu aceste ocazii, talente noi, care le pot modela o traiectorie unică.

Hippo Hippy Târgoviște își propune în acest sens, să facă parte din program și să vină în întâmpinarea copiilor prin activitățile pe care le organizează. Timpul petrecut de copii alături de animale, în aer liber, va reprezenta un mijloc ideal de relaxare pentru cei mici, dar și pentru a crea o legătură cu aceste ființe, alături de care oamenii au stat alături încă de la începuturile existenței.

 Citește și: Promovare online – Advertoriale la prețuri fără concurență

Copiii au dreptul la joacă, la libertatea de exprimare a creativității, dar și la oameni pregătiți să-i sprijine în acest sens.

Centrul de echitație și turism ecvestru, Hippo Hippy Târgoviște, dorește să aducă un concept sănătos pentru copii în Școala Altfel.

Situată într-o pădure de stejari, herghelia ne face cunoștință cu cei mai blânzi cai de rasă, dar și cu natura. Copiii se vor bucura de plimbări cu caii, se vor juca cu poneii și se vor putea bucura de o aventură haiducească, îndrumați de animatori profesioniști.

Toate activitățile se desfășoară în natură, beneficiind de aer curat, baie de soare și apropierea de animale blânde și impozante cum sunt caii. Nu vor lipsi traseele prin pădure, poveștile haiducești, lupta cu săbiile și căutarea de comori.

Vă așteptăm cu drag! Programările se fac la tel: 0730485755

**În caz de vreme nefavorabilă, se reprogramează evenimentul.

Activitățile se pot urmări și pe pagina de facebook a Centrului de echitație și turism ecvestru Hippo Hippy Târgoviște –  https://www.facebook.com/EchitatieTargoviste/

 

Editor: Miruna Lunescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share