24/06/2021

Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul„ din Târgoviște – se vor construi 6 corpuri noi de clădire

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a făcut astăzi o vizita pe santierul care vizeaza modernizarea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, una dintre cele 10 investitii de reabilitare a unei unitati de invatamant care se află în derulare în comunitatea târgovișteană.

”Proiectul are o valoare totala de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) și echivaleaza cu transformarea din temelii a scolii amintite, care va fi reabilitata in intregime, se vor construi nu mai putin de 6 corpuri noi de cladire, realizandu-se cresterea numarului de sali de curs de la 22 la 36, se va construi o sala de festivitati, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare si vestiare aferente zonei sportive, la care se adauga o cladire tehnica.

Lucrarile sunt finantate din fonduri europene, prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, „Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”.

Investitia este in grafic, iar anul viitor copiii din zona vor beneficia de una dintre cele mai moderne si mai bine dotate scoli din Romania”, a precizat edilul Daniel Cristian Stan pe pagina de facebook.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share