Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Școli modernizate și reabilitate în comunele Gura Bărbulețului și Răzvad

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a participat astăzi la inaugurarea a două școli din comunele Bărbulețu și Răzvad, instituții de învățământ modernizate chiar înainte de începerea noului an școlar.
Lucrările de renovare a Școlii Gimnaziale Gura Bărbulețului au fost finanțate prin PNDL, 1.700.000 de lei, iar Consiliul Județean Dâmbovița a mai alocat 100.000 de lei pentru a acoperi toate cheltuielile necesare.
„Vineri, am depus o cerere de finanțare pentru achiziția unui microbuz școlar, electric sau hibrid, pentru a ne asigura că cei mici vor veni la școală și vor ajunge acasă în cele mai bune și sigure condiții. Totodată, pentru Școala Gimnazială Gura Bărbulețului, vom cumpăra echipamente digitale, mobilier și materiale didactice de aproximativ 900.000 de lei, ca urmare a unui proiect al Consiliului Județean Dâmbovița, de peste 65.000.000 de lei, prin care vom dota 61 de unități de învățământ din 54 de localități dâmbovițene. De asemenea, la Răzvad, lucrările de modernizare și dotare ale celei mai mari școli din comună au fost finalizate în timp util. Cei peste 250 de copii care învață aici au început noul an școlar în săli de clasă și laboratoare moderne datorită unui proiect european în valoare de 8.100.000 de lei.
Le-am urat un an plin de realizări și numai note bune! Iar pentru că toți sunt curajoși și ambițioși, rezultatele bune nu vor întârzia să apară! Garantăm o educație de calitate pentru toți copiii!”, a transmis Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin