Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Screening auditiv gratuit pentru tine și familia ta

Unul dintre cele mai importante simțuri pe care le avem este auzul și merită să ne bucurăm de el la maximum.

Ai astfel de probleme cel puțin o dată pe zi?

Dacă te confrunți cu probleme precum: dai televizorul mai tare, ceri ca interlocutorul tău să repete când discuți cu acesta, înseamnă că ai o pierdere ușoară de auz. Aceste probleme ne afectează viața social, de aceea recomandările specialiștilor în tratarea hipoacuziei sunt să îți vezi auzul și să ai o certitudine cum se prezintă auzul tău.

„Recomand acolo unde sunt astfel de probleme o vizită la audiolog, mai ales dacă ești supus zilnic poluării fonice. De-a lungul anilor, am constatat că nu doar seniorii sunt pacienți dar și tinerii prezintă probleme de hipoacuzie (pierderea auzului) din cauza stresului zilnic la care sunt supuși”, Claudia Piturlea, Audioprotezist, Clarfon.

La Clarfon îți poți testa auzul si vei avea o audiogramă, o hartă a auzului pe fiecare frecvență și pe intensități.

Prin intermediul audiogramei, vei aprecia cum arată auzul tău și vei ști cum se vede auzul tău. Un specialist audio-protezist Clarfon îți va explica ce este auzul și cum este auzul tău și tot ce trebuie să știi despre auz.

Vino să îți testezi gratuit auzul

Clarfon lansează o campanie de prevenție și de conștientizare a importanței auzului prin testarea gratuită a auzului. Astfel, prin audiograma de la Clarfon, vei avea harta auzului direct în cabinetul Clarfon – fără bilet de trimitere de la medicul de familie.

Vei beneficia în cele 55 de cabinete de protezare auditivă Clarfon de un examen pentru a testa starea urechii mijlocii și mobilitatea timpanului.

  • În caz de surditate profundă sau cofoză, reflexul stapedian nu va apărea dacă urechea stimulată prezintă o hipoacuzie egală sau mai mare de 85 dB HL;
  • În cazul leziunilor cohleare, reflexul stapedian va apărea la mai puțin de 60 dB (poate obiectiva prezenta recruitmentului);
  • Reflexul stapedian se comportă diferit (în funcție de frecvență) la stimulare acustică prelungită: amplitudinea lui nu se modifică la frecvențe grave (500 și 1000 Hz), în timp ce la frecvențele acute (2 si 4 kHz ) amplitudinea scade;

Programează-te pentru Campania Gratuită de Verificare Auz la Clarfon – pasionați în Audiologie, Protezarea Auditivă. Investește în sănătatea ta!

Vino în cabinetul Clarfon și beneficiezi de promoția lunară!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share