Se înființează DIRECȚIA PENTRU TINERET ȘI FAMILIEI

Subprefecții județului Hunedoara, Lőrincz Széll și Gheorghe Bogdan Urdea, au discutat  cu directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara, Pinte Cristian Laurențiu, despre stadiul reorganizării instituției în Direcția Județeană pentru Familie Tineret, serviciu public deconcentrat ale Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Direcția Județeană de Sport, serviciu public deconcentrat ale Ministerului Sportului. Două direcții, dar cu aceeași direcție: continuarea, dezvoltarea și implementarea de noi strategii, programe eficiente și parteneriate cu și pentru tinerii și sportivii din județul Hunedoara.
Până la sfârșitul lunii iunie urmează să fie predate activitățile, posturile, personalul aferent și patrimoniul corespunzător celor două instituții noi. Direcția Județeană pentru Familie Tineret Hunedoara va funcționa în sediul actual al DJST Hunedoara, iar Direcția Județeană de Sport Hunedoara se va muta în fostul sediu al instituției.
Cei doi subprefecți au vizitat Centrul de Agrement Căprioara și Hotelul Flora din Geoagiu Băi.
Obiectivul de investiții Hotel Flora din Geoagiu Băi este finalizat în procent de peste 90% și ar fi util ca după terminarea reorganizării naționale și locale, Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse să aloce fondurile necesare pentru finalizarea lui până la sfârșitul acestui an.
După finalizarea investiției și introducere în circuitul turistic pentru copii, tineri și sportivi, acest obiectiv va deveni cel mai nou și modern centru de agrement din România, care va putea oferi servicii de cazare și masă de înaltă calitate, pentru 96 de persoane, putând fi de asemenea, organizate tabere de odihnă, sociale și studențești, cantonamente sportive și diverse alte programe de și pentru tineret județene, naționale și internaționale.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share