Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Se întâmplă toate astea în România?! Fără comentarii.

Trăim într-o țară civilizată?! Sunt responsabili și competenți „oamenii” care ne conduc?! Avem toată buna credință a oricărui om de bun simț, dar ne lăsăm târâți, din prea multă decență, într-o mocirlă infectă, infernală, pentru care unora („demnitari” pe numele lor) li se pare că ar trebui să și mulțumim recunoscător. De la nivel înalt pornire, toate merg „ca pe roate”.

Se întâmplă toate astea în România lui 2018?! Încă permitem grotescului să aibă statut de lege guvernatoare peste Români?! E… un vis urât, nu?

Iată câteva cuvinte -de mare dezgust, dar și revoltă- pe pagina oficială a Societății Artiștilor Figurativi din România:

„Expoziția SAFR la Galeria Regală a Centrului Internațional de Conferințe Casino Sinaia, inclusă de anul trecut în programul expozițional al galeriei în luna august a acestui an, dintr-un motiv halucinant pentru noi nu a mai putut fi organizată. Practic, dintr-un management defectuos și dintr-o lipsă impardonabilă a abilităților de comunicare la cel mai înalt nivel al reprezentanților galeriei, expozanții au fost puși în fața unei situații jenante, umilitoare chiar, ca înaintea zilei premergătoare deplasării către Sinaia, după mesaje insistente din partea noastră, să afle că, de fapt, cel mai important punct din angajamentul luat de către galerie nu mai poate fi asigurat. Pentru organizarea acestei expoziții, pe lângă punerea la dispoziție a spațiului expozițional, reprezentanții galeriei s-au angajat să asigure cazarea pentru două nopți a membrilor noștri expozanți și să facă rezervarea altor două camere pentru cei doi invitați – expozanți deopotrivă – în nopțile de 3 și respectiv 4 august a.c.. și a căror plată nu mai intra în sarcina gazdei noastre dar aveam nevoie de asigurarea rezervării.
Menționăm faptul că pentru organizarea acestei expoziții au fost trimise special lucrări din Suedia și respectiv Italia și toți membrii SAFR expozanți s-au pregătit temeinic pentru a prezenta lucrări de pictură, sculptură și grafică în premieră. Mulți dintre dumneavoastră ați așteptat acest eveniment, alții ați făcut deja deplasarea în Sinaia în speranța că veți putea asista la deschiderea expoziției noastre. În numele bunului simț, ne cerem scuze pentru această situație stânjenitoare.”

Sincer, e fără comentarii!

(Citește și Societatea Artiștilor Figurativi din România -una dintre inițiativele în căutarea frumosului autentic, a măiestriei prin adevăr.)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share