Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Sebastian Ghiță, ”un băiat cu alură de golănaș. Posturile de televiziune care îi difuzează delaţiunile trebuie amendate greu, sau chiar suspendate”

 

Cazul Ghiţă e un amestec de tragi-comedie, suprarealism şi mitocănie dîmboviţeană. Totul e brambura! Un băiat cu alură de golănaş insignifiant a devenit vedetă naţională, scrie Andrei Pleșu în Adevărul.

Devenită țara găinarilor, asistăm cum suntem împărțiți, atât de noi înșine, cât și de cei care ar trebui să reprezinte interesele statului, în deștepți care acționează din prostie și proști care tac din înțelepciune. O descriere a României de azi este simpla interpretare a ceea ce prezintă massmedia pe posturile de televiziune și ceea ce publică zilnic site-urile de profil. 

Observați vreo diferență între Sebastian Ghiță și Dan Diaconescu? Primul este ”un băiat cu alură de golănaș” după cum îl descrie Andrei Pleșu, iar al doilea…nu mai e. Vă amintiți de OTV? Televiziunea care transmitea ”senzațional” și modera cu marker-ul pe tablă. Am rămas captivi ”otevelii”, împărtășim opinii despre ce nu se întâmplă, căutăm ce nu există și primim ce nu avem nevoie. În vreme ce alți oameni învârt adevăratele afaceri în altă parte.

O radiografie a celor care țin prima pagină a ziarelor în aceste zile se poate interpreta în trei cuvinte: ”un amestec de carnaval, băşcălie şi criminalitate”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">