Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

SECRETUL vindecătorilor chinezi şi ruşi pentru durerile articulare si de spate

Proprietatile de vindecare ale foliei de aluminiu sunt foarte bine cunoscute de  vindecatorii chiezi si rusi. “Practica a demonstrat ca folia de aluminiu poate fi  folosita ca instrument de  vindecare in afara bucatariei, unde ar trebui sa fie utilizata cu o extremă precauție.”

 In cazul in care te lupti cu dureri la nivelul gatului, spatelui, umerilor sau genunchilor, pur si simplu infasoară zona cu folie de aluminiu, iar durerea va disparea destul de rapid.

 Energia vietii din corpul nostru trece printr-un punct biologic activ, reflectă si revine la meridianul de unde a pornit la inceput. Aceasta metoda de tratament are un efect pozitiv asupra organelor asociate cu acelasi meridian. In acest fel, puteți rezolva orice problema de sănătate si puteți calma durerea incăpațanată.

 Aceasta metodă de vindecare, aparent neobisnuită, dar interesantă, a fost si este in continuare practicată de multi vindecatori chinezi si rusi si a fost explicată in detaliu in carțile lui Wilhelm Reich, un psihoterapeut si student al lui S. Freud.

 Cum te poate vindeca folia de aluminiu?
 
 Ia o bucată de folie de aluminiu, pune-o pe locul inflamat si fixeaz-o cu un bandaj. Folia de aluminiu se aplica in tratamentul diferitelor tipuri de durere, inclusiv dureri la nivelul gatului, spatelui, brațelor, picioarelor, articulațiilor,
 sciatica, artrită reumatoidă si in cazul depozitelor de sare. De asemenea, poate fi utilizată si in tratamentul gutei si in cazul cicatricilor postchirurgicale.

 Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei o bucata de folie de aluminiu si sa o aplici pe cicatrice sau, in cazul gutei, sa iti invelesti degetul mare cu folie si sa o fixezi cu un bandaj.
 Vindecatorii din China recomandă ca acest tratament sa durezi aproximativ 10-12 ore.
 Pune o bucată de folie de aluminiu deasupra locului inflamat si ține-o peste noapte. Se face o pauză de 1-2 saptamani si se repeta tratamentul daca este necesar.

 Folia de aluminiu are un puternic efect anti-inflamator asupra organismului.
 Folia de  aluminiu  te poate ajuta sa scapi de raceală .
 Infasoară-ți picioarele cu 5-7 straturi de folie de aluminiu si pune o bucată de hartie sau o material textil din bumbac intre fiecare strat. Ține compresa timp de o oră. Apoi, inlătură compresa si pune-o din nou după doua ore. Las-o sa acționeze timp de o oră si apoi fă pauză din nou. Acest tratament se repeta de trei ori.

 Cu toate acestea, mulți oameni discută in continuare despre modul in care funcționeaza acest tratament.
 Exista oameni care se bazeaza pe stiința, in timp ce alții se bazează pe bioenergie. Iata cum ne explică A.V. Skvorcov, un om de stiința rus:

“Vindecatorii folosesc adesea instrumente de restructurare a energiei, cum ar fi folia de aluminiu.
 La nivelul organismului uman există celule speciale stem care se intrepătrund in mod constant cu câmpul energetic al Pământului.
Din anumite motive, acest câmp se deformează, si astfel este afectat fluxul de energie trimis catre celulele stem sa reflecta campul energetic al Pamantului si ,asemenea unei lupe, il face sa pară de cateva ori mai mare, si astfel este permisă restabilirea interacțiunii perturbate dintre celule si acest camp energetic. Mai mult decat atat, suprafața sa stralucitoare impiedică patrunderea radiatiilor nearmonice externe in corpul uman si acumularea de astfel de radiații.”

sursa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin