24/06/2021

SEMINAR: ”Statutul Arbitrului Profesionist”

1

Asociaţia de Arbitraj Instituţionalizat organizează, în data de 05 martie 2016, începând cu ora 10.00, în Sala de ședințe a Primăriei Târgoviște Seminarul „STATUTUL ARBITRULUI PROFESIONIST”, se arata in comunicatul de presa trimis redactiei noastre si semnat de Vlaicu Rodica, Presedinte Asociaţia de Arbitraj Instituţionalizat.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute aspecte legate de reglementarea statutului arbitrului profesionist și necesitatea inițierii unei Legi a arbitrajului instituționalizat.

Activitatea se va încheia cu Festivitatea depunerii JURĂMÂNTULUI de către cea de-a patra promoție de arbitri a Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat. Ceremonia primirii în profesia de arbitru se va desfășura în Sala Florentină a Primăriei Târgoviște.

Sunt invitaţi la eveniment membrii ai Consiliului Superior al Magistraturii, factori de decizie locali, judecători, cadre universitare, avocaţi, executori judecătoreşti, mediatori, şi arbitri.

Informaţii suplimentare la tel. 0733 046 033, e-mail: vlaicu_rodica@yahoo.com sau arbitraj_instituționalizat@yahoo.ro, pe pagina de facebook “Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat” sau pe site-ul www.arbitraj-institutionalizat.ro.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share