24/09/2020

Senatorul Adrian Țuțuianu prezent la aniversarea Corului PRELUDIU

Senatorul Adrian Țuțuianu a fost prezent ieri seară în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra. Concertul aniversar al Corului Preludiu a adus laolaltă iubitori ai genului, precum și apropiați ai maestrului Voicu Enăchescu.

Teatrul târgoviștean a găzduit  aseară Concertul aniversar al Corului de cameră „Preludiu”, 45 de ani de activitate.

Dacă menționăm prezența senatorului Adrian Țuțuianu la acest eveniment cultural, o facem pentru că într-o lume măcinată de abrambureala scenei politice, prea puțini politicieni se apleacă și spre scena reală a educației. Și atunci se pune întrebarea: ce oferim acestei țări? Un viitor în care oamenii nu știu dacă Eminescu a fost domnitorul Moldovei, sau dacă planeta România se află în București? Nu! Un astfel de popor nu poate avea conducători mai buni decât el și atunci este supus pieirii de la ”genunche” în jos.

Avem nevoie de politicieni care să susțină actul educativ, care să determine prin propria atitudine, o direcție spre cunoaștere, spre înțelegere, spre cultură. Din tot acest public numeros aflat aseară alături de maestrul Voicu Enăchescu și corul condus de domnia sa, nu doar senatorul Adrian Țuțuianu a făcut parte, ci și Monica Ilie, viceprimar al municipiului Târgoviște.

Oameni apropiați de zona culturală, cei doi politicieni pot oferi modele de urmat pentru colegii lor, pentru tânăra generație care va urma să reprezinte interesele țării.


Distribuie acest articol Oficial Media
Share