Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Senatorul PNL, Virgil Guran, a fost reales în funcția de vicepreședinte al Senatului pentru a treia oară

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, a fost votat astăzi, pentru a treia oară, vicepreședinte al Senatului. Membrii Biroului permanent au fost aleşi, în afară de preşedintele Senatului (care se alege la începutul legislaturii sau când se schimbă majoritatea parlamentară), prin vot secret electronic.

Mulțumesc pentru încredere colegilor mei. Sunt onorat să fiu ales în această funcție importantă în Senatului României. Din această poziție îi asigur pe dâmbovițeni că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a realiza proiecte și pentru a sprijini inițiativele importante pentru dezvoltarea acestui județ și a României”, a transmis senatorul PNL, Virgil Guran.

Senatorii s-au exprimat în favoarea componenţei Biroului permanent, anunţată de liderii de grup de la tribuna Senatului, prin vot secret electronic, cu 89 de voturi „pentru”, unul împotrivă, o abţinere şi 17 senatori nu au votat.

Grupul parlamentar al PSD, cu 48 de membri, are două funcţii de vicepreşedinte al Senatului – Robert Cazanciuc şi Paul Stănescu, un secretar – Ion Mocioalcă şi un chestor – Marius Dunca.

PNL are 39 de senatori şi este reprezentat în Biroul permanent de doi vicepreşedinţi – Virgil Guran şi Sorin Mihai Cîmpeanu şi un secretar – Roberta Alma Anastase, precum şi un chestor – Ciprian Pandea.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share