19/01/2021

Septembrie 2015- Schimbari fara precedent la nivel energetic

ochiExista multe speculatii si anticipari cu privire la luna septembrie, 2015. Multi dintre noi au cercetat si au incercat sa inteleaga potentialele efecte ale unor evenimente, precum ultima luna din tetrada, Luna Sangerie, reactivarea CERN-ului, in timp ce altii prezic totul, de la false indicii, pana la realizarea predictiei celor „500 de zile de haos climatic”, de la profetia „sfarsitului zilelor”, pana la cataclismul biblic al „zilei judecatii”.

Ce se intampla de fapt?

La vale, tot la vale…

La nivel energetic, aceasta perioada este a unei schimbari fara precedent. Suntem intr-un punct al evolutiei colective in timp si spatiu, in care viata noastra pe pamant si paradigmele prin care le experimentam se schimba radical. In relatie cu ciclurile solare ale sistemului nostru planetar, importante aspecte astrologice din ciclurile ultimilor 5 ani se completeaza subit, reflectand aceasta finalizare puternica la un nivel profund si complex. Ca rezultat, vom putea simti o schimbare dramatica in constienta colectiva.

La suprafata, natura acestor schimbari evolutionare poate fi incredibil de bizara, asa ca vom dori sa avem ceva intelegere, in speranta de a oferi niste solutii practice si ghidare cu privire la cum sa navigam pe calea noastra, in aceste timpuri de profunda evolutie cosmica. Intentia acestui articol nu este aceea de a va spune ce este adevarat sau ce sa credeti, ci de a impartasi anumite cunostinte universale care va vor ajuta sa va intariti intuitia si sa va imputerniceasca sufletul, pentru a recunoaste adevaratele intentii din spatele unor informatii si evenimente cu care va veti intalni, stimuland astfel expansiunea inviduala a constientei.

Incercati sa ramaneti cu mintea deschisa, pe masura ce cititi si permiteti-va sa simtiti cum rezoneaza aceasta informatie cu si in voi.

Legea naturala

In conformitate cu noile paradigme, am dori sa impartasim cu viu niste ganduri despre cele 3 mari principii care ne ajuta sa cultivam o constienta si o intelegere impamantata a Universului in care traim.

Legea naturala a temporaritatii si eliberarii

Aceasta lege reflecta ciclurile naturale ale schimbarii. Totul are un inceput si, eventual, un sfarsit.

Multi dintre noi au ajuns sa inteleaga cu adevarat acest principiu, in ultimii doi ani si jumatate, amplificat de tranzitul lui Saturn in Scorpion. Din punct de vedere spiritual, aceasta lege ne invata sa pretuim momentele noastre aici pe pamant si valoarea vietii noastre temporare, cu toate emotiile care insotesc experienta schimbarii. De asemenea, ne arata conexiunea noastra cu totul din jur, tinand cont ca din acest tot ne nastem si, in final, acolo ne si intoarcem.

Legea naturala a evolutiei si involutiei

In acest dens camp material poate fi o munca destul de grea sa ne aliniem cu legea evolutiei si involutiei, ceea ce aduce in prim-plan timing-ul natural al metamorfozei vietii. Pentru a crea o perspectiva impamantata, este important sa vedem ca noi experimentam si evoluam in cicluri si, chiar daca am dori sa experimentam instant si sa evoluam intr-un mod liniar, acest lucru ar fi pur si simplu imposibil. Ar crea o nebunie totala.

Involutia si evolutia lucreaza in acest fel. Sursa este o calatorie a invatarii. In aceasta calatorie noi experimentam expansiunea si contractia, asemeni respiratiei – inspiratiei si expiratiei. Atunci cand experimentam creatia ca Sursa a tot ceea ce este, invatam prin expansiune si explorare. Atunci, intr-un anumit punct, incepem calatoria constractiei, intorcandu-ne catre interior si acasa. Acesta este, de altfel, un proces deconstructiv, care duce la noi oportunitati. Astfel, cicurile creatiei/evolutiei si contractiei/involutiei reprezinta legea naturala a calatoriei noastre ciclice. In acest moment parcurgem o etapa de involutie, deconstruind realitatea, pe masura ce ne intoarcem acasa. Iar acest lucru se poate vedea peste tot in jurul nostru.

Mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share