Sfaturi pentru a alege cabina de dus perfectă

Sunteți obosiți să căutați prin sute de cabine de duș în speranța de a găsi cea potrivită pentru baia dvs.? Am pregătit pentru dvs. un mic ghid care să vă ajute în această căutare. Dar de unde să începeți atunci când cumpărați o cabină de duș?

cabina de dus perfectă
Beautiful luxury shower box decoration in bathroom interior – Vintage Light Filter

Măsurătorile sunt cel mai important aspect atunci când vă pregătiți să cumpărați o cabină de duș. Dacă nu măsurați spațiul băii și spațiul destinat cabinei de duș corect, puteți întâmpina probleme la montarea acesteia.

 

De obicei, amenajarea unei băi mici este mai dificilă decât a unei băi mai mari. Folosiți o ruletă pentru a obține dimensiunile spațiului dvs. Veți avea nevoie de înălțimea, lățimea și adâncimea (de preferință în milimetri). Dimensiunile băii vor influența tipul de cabină de duș potrivit: culisantă, batantă sau cu panou fix.

 

Un alt aspect important este să vă stabiliți un buget înainte de a începe căutarea unei cabine de duș. Acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și să vă concentrați asupra cabinei de duș potrivite. Comercianții online de cabine de duș au opțiuni de filtrare a prețurilor pe site-urile lor web, ceea ce vă va face căutarea mai simplă.

 

Factori care influențează costul unei cabine de duș

 

Indiferent de bugetul pe care îl aveți la dispoziție, există o varietate de opțiuni de cabine de duș pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Dar ce factori influențează prețul unei cabine de duș?

 

Iată câțiva factori care pot influența costul final al unei cabine de duș:

  •  Grosimea sticlei – Există o gamă largă de dimensiuni și grosimi de sticlă din care poate fi confecționată cabina de duș. Grosimea standard a sticlei poate fi de 4mm, 5mm, 6mm, 8mm sau 10mm. În general, cu cât sticla este mai groasă, cu atât va fi mai durabilă și mai scumpă. În plus, cabinele de duș cu sticlă tratată anti-calcar pot fi și ele mai scumpe.

 

  •  Forma și dimensiunea cabinei – Costul unei cabine de duș poate varia în funcție de dimensiunea și forma sa. O cabină de duș personalizată poate fi mai costisitoare, deoarece poate fi necesar să fie construită special pentru a se potrivi cu spațiul dumneavoastră.

 

  •  Stilul cabinei – Designul cabinei de duș poate influența prețul, dar în general, majoritatea stilurilor încep la un preț accesibil și cresc în funcție de dimensiunea și materialul cabinei.

 

  •  Marcă și proveniență – Costul unei cabine de duș poate fi influențat și de marca și proveniența acesteia. Cabinele de duș de la branduri mai cunoscute pot fi mai scumpe decât cele de la branduri mai puțin cunoscute.

 

  •  Feronerie și accesorii – Adăugarea de accesorii suplimentare sau o feronerie de calitate superioară pot crește costul cabinei de duș, dar pot îmbunătăți și experiența dumneavoastră de duș. Este recomandat să alegeți o feronerie din aluminiu sau oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistentă la umiditate, utilizare frecventă și coroziune.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share