Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Sharone Stone despre accidentul vascular: „Aș fi murit dacă m-ar fi trimis acasă”

Sharon Stone, în vârstă de 65 de ani, s-a plâns în cadrul unui interviu de vicisitudinile pe care le implică statutul de vedetă  la Hollywood, relatează Daily Mail.

”E costisitor să fii celebru la Hollywood”

În cadrul unei discuții sincere cu InStyle, actrița americană, a cărei avere este apreciată la 60 de milioane de dolari, spune că simte că este „foarte costisitor să fii celebru” și că se așteaptă ca ea să plătească nota de plată la cină „de fiecare dată”.

„Este foarte costisitor să fii celebru. Ieși la cină în oraș, sunt 15 persoane la masă și cine primește nota de plată? Tu primești nota de plată de 3.000 de dolari de fiecare dată”, a mărturisit Stone.

Actrița spune că din cauza notorității sale îi este imposibil să mai ”sară într-un zbor Delta” și este nevoită să angajeze o mulțime de oameni care să se asigure că apariția sa în public este întotdeauna perfectă și să-i asigure siguranța.

Sharon a declarat că este mult prea cunoscută pentru a zbura cu companiile aeriene comerciale, spunând: „Cel puțin acum oamenii înțeleg că Jennifer Lawrence nu poate sări pur și simplu într-un avion. Nicole Kidman nu poate sări în Delta. Nici Sharon Stone nu o poate face, indiferent dacă face sau nu multe filme”.

„Aș fi murit dacă m-ar fi trimis acasă”

În luna octombrie, într-un interviu acordat Vogue, Sharon Stone și-a amintit de accidentul vascular cerebral aproape fatal pe care l-a suferit în anul 2001 și de medicii care, potrivit spuselor sale, i-au diagnosticat inițial greșit problema medicală și aproape că au trimis-o acasă fără tratament.

Actrița americană a descris durerea de cap ca fiind „ca un trăsnet”, chiar înainte de a fi dusă de urgență la spital, în urmă cu peste două decenii.

„Îmi amintesc că m-am trezit pe o targă și l-am întrebat pe puștiul care o ducea unde mă va duce, iar el mi-a spus: „operație pe creier. Un medic decisese, fără știrea sau consimțământul meu, că trebuie să îmi facă o operație exploratorie la nivelul creierului și m-a trimis în sala de operație”‘, și-a amintit actrița.

Ea susține că personalul medical nu a luat în serios informațiile privind durerea de cap pe care o resimțea și, ca urmare, nu a depistat hemoragia cerebrală: „Au ratat-o la prima angiografie și au considerat că mă prefăceam”, a declarat Stone pentru publicația britanică.

Actrița a suferit o hemoragie cerebrală care a durat nouă zile, iar medicii nu i-au dat la acea vreme o șansă de supraviețuire mai mare de 1%.

În momentul în care Stone a conștientizat că medicii  intenționează să efectueze a o intervenție chirurgicală la nivel cerebral, ea a făcut tot posibilul pentru a transmite că nu își oferise consimțământul pentru operație.

”În domeniul medical, de multe ori femeile nu sunt ascultate”

Privind retrospectiv, la aproape două decenii distanță, Sharon Stone are o nouă perspectivă asupra felului în care sunt tratați pacienții.

„Ceea ce am învățat din acea experiență este că, în domeniul medical, de multe ori femeile nu sunt ascultate, în special atunci când nu au un medic de sex feminin”, a afirmat ea.

S-a întâmplat ca cea mai bună prietena a sa să îi fie alături la spital și care i-a convins pe medici să-i facă a doua angiografie.

„Cea mai bună prietenă a mea i-a convins să-mi facă o a doua și au descoperit că aveam hemoragie cerebrală, în tot spațiul subarahnoidian, și că artera vertebrală era ruptă. Aș fi murit dacă m-ar fi trimis acasă”, a explicat Stone.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share