Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Silviu-Titus Păunescu acuză PSD că nu a consemnat votul corect

AUR reclamă abuzul săvârșit de PSD la votul din Comisia de muncă din Senat, referitor la pensiile speciale ale aleșilor locali! declară senatorul Silviu-Titus Păunescu.
Păunescu este deputat de Ialomița din partea AUR, cu atribuții de coordonare pe mai multe județe printre care și Dâmbovița.
Referitor la votul din comisii, dacă decizia stătea in diferența unui vot atunci este grav de ambele părți, atât a celor care nu au permis revenirea, dar și mai mult a senatorului Dorinel Cosma, din păcate. Acesta din urmă trebuia să belească ochii și să ciulească urechile, cum ar spune românul.
Cât privește realitatea pensiilor speciale, ele reprezintă un scop în sine al campaniilor pentru alegeri locale. Nu poți cere unui ales local să renunțe la ceva pentru care a luptat. Că este sau nu moral, asta e altă discuție, însă etica nu mai contează de multă vreme în societatea actuală.

Deputat Silviu-Titus Păunescu acuză:

”Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) susține eliminarea pensiilor speciale ale aleșilor locali și acuză PSD că nu a consemnat votul corect, exprimat ulterior, al senatorului Dorinel Cosma, în Comisia pentru muncă din cadrul Senatului.
Senatorul Cosma, fiind online, nu a înțeles bine întrebarea și a votat eronat în primă fază, după care a revenit, însă opțiunea sa nu a mai fost luată în considerare, ceea ce reprezintă un abuz. Președintele comisiei, Ion Rotaru, a recurs la o ticăloșie clasică, ignorând cererea de îndreptare a votului.
🖐️Alianța pentru Unirea Românilor se opune principial oricărui privilegiu în materia pensiilor speciale. La votul în plenul Senatului, AUR va da o palmă sistemului și va vota ferm pentru desființarea pensiilor speciale ale primarilor.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share