21/10/2020

Simona Halep câștigă entuziasmant finala de la București, ajunge la 13 titluri în carieră!

Simona Halep nu a putut să facă aproape nimic greșit în finala cu Anastasija Sevastova, pe care a învins-o cu 6-0, 6-0, în nici 46 de minute, pentru cel mai categoric succes al ei într-o finală.

“Nu cred că am câștigat niciodată cu 6-0, 6-0. Știam că ea e o adversară puternică, nici nu-mi închipuiam să câștig așa. Azi am luptat pentru fiecare minge, am fost agresivă și am reușit să închid punctele foarte repede. Sunt foarte fericită că am câștigat așa. M-am simțit foarte puternică și încrezătoare. E un sentiment special să câștigi acasă. A fost o finală frumoasă, e și titlul meu cu numărul 13, așa că n-o să o uit niciodată”, a spus Simona.

Este al doilea titlu al anului pentru Simo, după cel de la Madrid, și al doilea reușit în carieră la București, unde s-a mai impus în 2014. De altfel, Bucureștiul devine primul turneu pe care Simona îl câștigă de două ori.

În ciuda scorului drastic, Sevastova a avut un discurs foarte elegant la ceremonia de premiere, lăudând-o pe Simona, pe organizatori, pe fani și apreciind calitatea per ansamblu a turneului. Ea a glumit pe seama antrenorului ei: “Mulțumesc pentru sfaturile de la 0-5, au fost foarte utile”, a spus jucătoarea letonă, care a fost prezentă înainte de finală și în studio-ul Treizecizero.ro.

După acest titlu, Simona urcă pe locul 6 în Race to Singapore, scrie treizecizero.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share