Smartfit merge mai departe

Cea mai importantă valoare Smartfit a fost și va rămâne comunitatea pe care am creat-o în 11 ani de muncă. Avem alături antrenori, sportivi de talie internațională, pasionați de sport și mai ales, prieteni.

De-a lungul anilor, am evoluat constant, am devenit mai buni pentru clienții noștri și i-am ținut departe de jocurile de culise ale unor foști parteneri rău intenționați. Am preferat să promovăm infrastructura pusă la dispoziția clienților, programele sportive unice în țară și performanțele sportivilor care se antrenează la Smartfit.
Din păcate, toate acestea sunt puse astăzi sub semnul întrebării din cauza deciziei nedrepte de excludere a asociatului majoritar din firmă.
„Cosmin Șorban, asociat majoritar, este persoana care a dat totul pentru Smartfit, de la banii investiți până la timp și motivație pentru fiecare angajat. Fără Cosmin Șorban nu există Smartfit. ” spun antrenorii din fiecare dintre cele patru centre Smartfit.
Fostul partener de afaceri al lui Cosmin Șorban, actual competitor, s-a folosit de artificii legale ca să obțină o decizie controversată de excludere din propria firmă a asociatului majoritar.
„Cred că este o decizie fără precedent care îngrozește orice reprezentant al mediului de afaceri. Deși în acest caz particular, al meu, s-a produs o regretabilă eroare, îmi păstrez încrederea în justiție. Relațiile de afaceri nu ar trebui tranșate pe masa judecătorilor, iar ca să nu ajungeți acolo, aveți grijă pe cine ajutați și pe cine băgați în firmă, căci iată, pe cine nu ai lăsat să moară, nu te lasă să trăiești.” a declarat Cosmin Șorban.
Echipa Smartfit mulțumește tuturor celor care au trimis mesaje de încurajare și susținere. Brandul Smartfit aparține lui Cosmin Șorban și va servi mai departe comunității care crede în valorile Smartfit. În perioada următoare vom trece printr-o perioadă de reorganizare, motiv pentru care ne cerem scuze anticipat pentru eventualele discrepanțe care pot apărea. Împreună, la bine și la rău, ne bazăm pe comunitatea Smartfit!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share