Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Soarele Intră în Săgetător (21 Noiembrie 2017)- Darul Umilinței, Drumul Înțelepciunii

Bill Attride

V-ați simțit drumul timp de 30 de zile …

Nu au existat cuvinte, nici pietre prețioase sau ancore care ar putea să vă depășească înțelegerea; nu a fost nici un potir adecvat pentru a menține experiența voastră despre “extazul și agonia” care este Scorpionul.

Pentru că în acel tărâm al Alchimiei spirituale, acolo întâlniți bucuria inimaginabilă a unirii și îndurați durerea insuportabilă a separării și a pierderii … și toate cuvintele voastre vor da greș.

Da, nu există nici o cale, în acel spațiu între lumi, între aici și acolo, între mortalitatea și nemurirea voastră, există numai totul și nimic amestecat împreună. Tot ce puteți face este să simțiți, să experimentați o cunoaștere intuitivă, în timp ce faceți un pas mai aproape de Adevărul naturii voastre radiante. Scorpionul vă taie cu adevărat respirația, pe măsură ce surprindeți o fulgerare a ceea ce este neîncetata “lumină care este universul”. Ați simțit Adevărul și sunteți speriați și ați fost scuturați și ați fost și smeriți.

Aici ați fost făcuți conștienți de divinul din voi înșivă și ăn fiecare și care tremură prin voi ca și lumină strălucitoare a tot și toate. Aici ați simțit Adevărul; că Spiritul vieții este chiar esența voastră și a oricărei lumi și a oricărei stelei și a întregii Creații.

Dar acum e timpul să ne întoarcem …

Trebuie să vă găsiți cuvintele, să împărtășiți ceea ce ați învățat, să vă extindeți experiența individuală și să o împrăștiați într-un context mai larg de semnificație. Aici în Săgetător ajungeți dincolo de voi pentru a deveni un povestitor, așa cum au făcut toți oamenii de la începutul timpului. Aici, în Cercul celor singuri, aici împărțiți povestirile voastre, astfel încât să puteți să vă vindecați și să deveniți mai Înțelepți.

Calea Scorpionului ridică scena la tărâmul care este Săgetătorul, unde veți găsi Fântâna Sursa Veșnică a Adevărului. Aici se găsește Înțelepciunea Antică și acei profeți, trecuți și prezenți, care păstrează comoara experienței umane în Știință, Filosofie, Religie, Artă și Adevăr. Aici găsiți calea; “Calea” către acasă vă invită încă o dată.

Dar trebuie să vă amintiți acest lucru, ceea ce au descoperit și au înscris pe papirus, pe tabletă și în cărți, toate aceste adevăruri și mai mult de atât se găsesc și în stelele de mai sus și în inima voastră adevărată. “Căci așa cum este în cer, așa și pe pământ”, și în inima întregii creații strălucește Lumina neîncetată a lui Unu. Căci Spiritul este Viața; Viața este Spirit. Și astfel, în toate Învățăturile Perene se știe că nu există decât un singur Spirit și că nu există decât o singură Viață. Adevărul este acolo pentru ca toți să îl vadă; trebuie doar să împlețiți inima și mintea voastră. Și veți zâmbi și inima voastră va fi în pace. Cum marele clarvăzător William Blake a scris atât de frumos:

Pentru a vedea o lume într-un grăunte de nisip

Și un cer într-o floare sălbatică

Țineți Infinitul în palma mâinii

Și eternitatea într-o oră …

Dumnezeu Apare și Dumnezeu este Lumina

Acelor sărace suflete care locuiesc în Noapte

Dar prezintă forma umană

A celor care locuiesc în tărâmurile zilei.

                                          “Semne ale Inocenței”

Lumina naște Lumină și în interiorul vostru se află o conștiință mai mare, Sinele vostru Superior, care vă încurajează în mod constant să vă aliniați la cea mai înaltă compasiune spirituală și morală cu ceea ce întâlniți “acolo” în ierarhiile Spiritului-Materie. Dar această Înțelepciune Intuitivă este modulată prin organismele intermediare care nu s-au trezit încă pe deplin. Și așa veți continua să luptați până la trezirea voastră finală. Frica se va lupta să vă țină, dar Lumina Iubirii vă va conduce mai departe …

Călătoria voastră este Trezirea voastră; și voi sunteți aici pur și simplu pentru a vă ridica în Lumina Mare, care este adevărata voastră natură. Veți ține prin Credință și veți găsi prin Rațiune, pe măsură ce împletiți împreună experiențele de sentiment-gând în “Calea Înțelepciunii”, unde totul este conectat, atât în ​​interior cât și în exterior. Învățați să vă întoarceți de la separare și să afirmați Adevarul inseparabil: “Viața aceasta este Spirit, Spiritul este Viața”. O zi strălucitoare vă va realiza apoteoza și veți înțelege cu adevărat cât de Iubitor și de Frumos sunteți și înțelegeți în egală măsură că această Iubire și Frumusețe este ceea ce vă înconjoară. Fiecare este parte a celuilalt; nu există decât un singur Spirit și noi suntem cei mulți ai lui Unu.

Pentru a vă apropia de acest punct de trecere a Luminii și Iubirii, nenumărate întâlniri, la fel ca cele întâlnite în Scorpion, de uniuni și separări, vă încurajează să ajungeți dincolo de voi și să vă conectați cu adevărata voastră natură prin comuniune, prin companie și prin iubire. Prin aceasta, slujiți atât ca și oglindă, cât și ca lumină unul pentru celălalt. Vedeți ce vă ține ca unul cu celălalt, în timp ce vă onorați și vă sărbătoriți în mod egal și diferențele.

Da, în Scorpion ați simțit Adevărul; ați sacrificat micul din voi să vă alăturați unul altuia. V-ați apropiat de sinele vostru adevărat, ajungând dincolo de voi și experimentând un spațiu comun al sentimentelor reciproce.

În Săgetător veți înțelege și veți căuta să împărtășiți această Înțelepciune și Iubire. Aveți povestea voastră; și au povestea lor. Împreună, vă veți împărtăși povestirile unii altora și vă veți perfecționa adevărurile mai mici într-un Adevăr mai cuprinzător unul pentru celălalt. Veți înmuia paharul în Bătălia Înțelepciunii și veți găsi pacea minții în Adevărul Peren. Și veți adăuga și poveștile voastre speciale acestei Povestiri a Spiritului. A fost întotdeauna așa …

Veți vedea că autenticitatea propriei voastre Simțiri- Cunoașteri depind una de cealaltă, deoarece împărtășirea sentimentelor și a gândurilor vă îndepărtează de neînțelegerile și jumătățile adevărurilor voastre anterioare. Vă veți baza și pe inspirația și îndrumarea din Înțelepciunea celor Antici care au venit în acest fel cu mult înainte de voi. Căci acesta este un drum bine cunoscut de trezire și există mulți, atât cei din trecut cât și cei din prezent, care vă vor ajuta pe drum.

În spatele întregului zgomot și confuziei care se învârte în jurul vostru acum, dincolo de toate minciunile și jumătățile de adevăr … există Adevăr.

Ați simțit; acum îl și știți.

Adunați-vă împreună, mulțumiți celor care au venit înaintea voastră.

Ei au creat Drumul Regal al Adevărului.

Și mulțumiți tuturor celor care călătoresc cu voi acum.

Împreună vă țineți unul pe altul pe calea Luminii.

Spuneți poveștile voastre, cântați melodiile voastre.

Râdeți; Plângeți; Râdeți;

Împrăștiați-vă frica, împărtășindu-vă cu bunăvoință înțelegerea între voi.

Și mai presus de toate, amintiți-vă că există un Adevăr pe care se odihnesc toate celelalte …

Iubiți-vă Unul pe Altul.

Acest întuneric prezent va dispărea; cuvintele și faptele voastre îl vor elimina.

Lumina Voastră strălucește într-o Înțelepciune mai mare, care crește în pas cu adânca Umilință.

Nu vă fie Frică; spuneți Adevărul Puterii,

Ghidați de Iubire.

http://www.astrologerbillattride.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤

Distribuie acest articol Oficial Media
Share