03/08/2021

Solstițiul de Vară 21 iunie – Energii vindecătoare și armonioase

Solstițiul de vară marchează, în emisfera nordică, momentul în care Soarele se ridică deasupra orizontului la unghiul maxim. Astfel, în data de 21 iunie 2021, vom avea parte de cea mai lungă zi din an și începutul verii astronomice. Pe de cealaltă parte, în emisfera sudică, are loc solstițiul de iarnă, fiind marcată ziua cu durata cea mai mică din an. În această zi, în sudul Polului Sud, soarele nu răsare deloc.

În România, solstițiul de vară va avea loc pe data de 21 iunie, la ora ora 6:31, iar ziua va ține 15 ore și 32 de minute. Durata nopții va fi de doar 8 ore și 28 de minute. Este o zi de mare importanță astronomică.

Solstițiul din iunie 2021 marchează, de asemenea, șase luni de la Marea Conjuncție, reprezentând un punct de continuare în călătoria noastră către nașterea unui nou pământ.

Solstițiul a fost mult timp considerat un timp magic. Pe solstițiu, se spune că vălul dintre lumi este subțire și devine mai ușor să se conecteze cu spiritele naturii și cu energiile vindecătoare ale planetei. Este, de asemenea, un moment în care putem simți conexiunea noastră intrinsecă cu Mama Pământ și cu toți cei care îl locuiesc.

Conform cercetărilor conduse de geobiologul Rory Duff, cu o zi înainte de Solstițiu este, de asemenea, un moment în care grila energetică a planetei se aliniază exact la aceeași frecvență, creând valuri de armonie, pace și vindecare pe toată planeta.

Aceste frecvențe armonioase rămân câteva zile, ajutându-ne să accesăm dimensiuni superioare și o conștiință superioară.

O modalitate ușoară de a profita de această energie este de a petrece timpul în natură.

Permiteți-vă să deveniți unul cu Pământul. Permiteți-vă să vă aliniați cu bătăile inimii marii noastre planete-Mame.
În timp ce Solstițiul ne aduce energiile magice, vindecătoare și armonioase pe calea noastră, există evenimente cosmice care au loc anul acesta, care vor adăuga și vor energiza ceea ce simțim.

Chiar înainte de Solstițiu, avem cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, Jupiter, care intră retrograd.

Când o planetă intră retrograd, se spune că intră în lumea interlopă, unde merge într-o călătorie prin umbre pentru a aduce la lumină o nouă conștientizare.

Jupiter stăpânește credințele noastre, modul în care privim lumea și înțelepciunea noastră superioară. Pe măsură ce călătorește retrograd chiar înainte de Solstițiu, ne putem simți încurajați să verificăm gândurile pe care ni le spunem și cu modul prin care privim lumea.

Cum ne putem ajusta gândurile pentru a fi mai deschisi și mai solidari? Cum putem provoca cu dragoste obiectivul prin care alegem să vedem lumea?
Jupiter nu va fi singura planetă în retrograd în momentul Solstițiului din iunie 2021. Vom avea și Mercur, Saturn și Pluto care fac această călătorie.

Acest lucru va adăuga un efect de încetinire a energiilor cosmice, oferindu-ne șansa de a ne liniști și de a aprofunda într-adevăr conexiunea noastră cu frecvențele.

Energia Solstițiului din acest an s-ar putea simți, de asemenea, mai pasivă în sensul că este posibil să avem nevoie să ne predăm și să lăsăm calea să apară.

Când ne predăm și ne permitem să fuzionăm cu energia naturii, putem învăța lucruri noi, ne putem extinde mintea și ne putem deschide orizonturile.

Aceasta este oportunitatea ta de a te lăsa condus, de a deveni ascultător și de a te liniști oriunde te afli.

Permiteți acceptarea să vă spele ființa. Permiteți-vă să simțiți compasiunea și dragostea pentru dvs. care radiază de pe această planetă în fiecare moment.
În vremea solstițiului, Neptun și Venus vor fi, de asemenea, într-un aliniament al trigonului, adăugând armonie și, de asemenea, ne vor ajuta să ne îndrumăm către un adevăr mai profund și o înțelegere spirituală.

În astrologie, un trigon este atunci când două planete sunt la 120 de grade una de cealaltă, reprezentând un flux ușor și grațios de energie.

Toată această energie combinată poate susține și spori trezirile spirituale, căutarea de noi cunoștințe și chiar descărcări spirituale din ghidurile noastre sau din sinele nostru superior.

Neptun și Venus rezonează, de asemenea, cu vibrații ale iubirii. Venus poartă numele Zeiței Iubirii, iar Neptun este considerat planeta iubirii necondiționate.

Primiți această energie și lăsați dragostea să curgă în jurul vostru. Șii că ești iubit. Știi că merită să fii iubit și știi că cel mai puternic lucru pe care îl poți face pentru tine în această viață este să iubești, în special pe tine!

sursa: foreverconscious.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share