Sosia Vioricăi Dăncilă: ”Sunt însărcinată!”. O emisiune de umor care a băgat jurații sub masă

Sosia Vioricăi Dancilă, Irena Boclincă, a venit cu un comunicat de importanță națională în fața juraților iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. ”Am preluat portofelul de ministru cu un singur scop, să diminuez țara noastră. Voi cere schimbarea steagului”, a spus actrița ca a interpretat cu mult umor rolul premierul României.

Sosia Vioricăi Dancilă

Sosia Vioricăi Dancilă, actrița Irena Boclincă

Irena Boclincă este originară din Chişinău, unde a absolvit  Academia de Arte, facultatea Teatru, şi unde timp de şapte ani a fost angajata Teatrului Naţional „Eugen Ionescu“. Ea s-a făcut remarcată prin numeroase roluri comice, dar şi prin interpretarea celebrei artiste franceze Edith Piaf.

Elena Udrea a fost arestată împreună cu Costa Rica

-fragment din text și mai jos filmarea integrală a reprezentației-
”Mai am un lucru important, sunt însărcinată (pauză) să vă spun în legătură cu creşterea preţurilor: nişte dezinformări, nu e adevărat că creşte preţul la pâine, creşte la toate alea. Eu vă înţeleg, orice om îi e frică că rămâne fără bani. Nu o să muriţi de foame, veţi fi internaţi în spitale pentru că plătiţi asigurări şi statul are grijă de voi. Abia acolo veţi muri de infecţii nozo… nazo.. nozomiale.

Am fost şi în alte ţări, ca Anglia, Franţa, Moscova, Beirut. Am hotărât să cer schimbarea steagului nostru, vreau să pun cocul meu pe steag, va deveni simbol, ne aliniem cu lumea. Am fost în Franţa, am vorbit cu regele lor, am întrebat ce au pe steag şi mi-au zis că e un coc, cocul francez. De ce să nu avem şi noi cocul nostru? Şi englezii au cocul lor. De ce să nu intrăm în rând cu lumea?

Nu vreau să închei înainte de a termina …de spus: aţi văzut că am repus toate eforturile ca infractorii să se ducă la unde le e locul. Elena Udrea a fost arestată împreună cu Costa Rica… cu Costa Bica… Alina Bica şi vor fi aduse în ţară imediat. Imediat ce se va putea.”

Râzi cu lacrimi! Video

”O scrisoare pierdută” la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

”O scrisoare pierdută” la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, are loc spectacolul „O scrisoare pierdută” de Ion Luca Caragiale, în regia lui Sorin Militaru, la Teatrul Tony More…

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share