Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Spaniolul Jose Casado va juca la PolitehnicaTimișoara

Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu José Casado. Mijlocaşul spaniol a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa noastră din postura de jucător liber de contract.

José David Casado García s-a născut pe 14 ianuarie 1988, la Almeria, în Spania. Mijlocaşul central spaniol nu e la prima experienţă în fotbalul românesc. El a mai îmbrăcat tricoul celor de la FC Botoşani (2016), în primul eşalon. Casado a fost jucătorul Barcelonei şi al Sevillei la nivel de juniori şi a evoluat la mai multe cluburi din ţara natală. A avut de asemenea experienţe în Ungaria, la Kazincbarcikai, Slovacia, la Pribram şi Zlate Moravce; dar şi în Germania, la FC Espanol Karlsruhe. Ultima sa echipă a fost Penya Deportiva, grupare din Seguna B (L3 Spania).

„Sunt încântat că am ajuns aici, la Politehnica Timişoara, un club istoric al României. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul în acest sezon. Trebuie să luptăm pentru a ne câştiga meciurile şi pentru a obţine promovarea în prima ligă!”, a declarat Jose Casado, noul nostru jucător.

Bun venit la Timişoara, José!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share