Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Sprijin financiar în valoare de peste 2,42 milioane lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iulie a anului 2023.

Suma autorizată la plată este în valoare de 2.424.730,37 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

Județul Hunedoara este unul în care, creșterea animalelor contribuie la bunăstarea fermierilor.  Sunt peste 3.204 fermieri din judetul Hunedoara, activi și în funcțiune conform Registrului Comertului.

APIA Hunedoara este o echipă unită și preocuparea noastră principală este să creștem nivelul absorbției fondurilor, să ne atingem obiectivele stabilite, să implementăm cu succes Planul Strategic aprobat 2023-2027. vom fi alături mereu de fermieri și vreau să mulțumesc colegilor din centrele locale, pentru buna implicare în campanii, că au fost prezenți la evenimentele unde am fost invitați și parteneri, pentru că, este nevoie ca informațiile să ajungă la beneficiarii noștri” a ținut să transmită directorul executiv al APIA Hunedoara, ec. Veronica Topor.

 

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin