Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Starea “happy” in fosta capitala a Tarii Romanesti.

Gabriel Boriga-Primarul Municipiului Targoviste – foto Florian Ispas

Melodia lui Pharell Williams a adus alaturi un grup de targovisteni “happy” care au pus la cale realizarea unui videoclip pentru promovarea cetatii strajuite de Turnul Chindiei. Primaria Municipiului Targoviste si Teatrul Municipal “Tony Bulandra” au sprijinit acest proiect si zeci de targovisteni s-au implicat direct sau colateral in realizarea lui.

Alina Dumbrava, consilier al primarului Gabriel Boriga si actorul Bogdan Jianu au conceput si coordonat filmarile la videoclipul ce va putea fi vizionat in cateva zile de catre toti romanii si nu numai.
Vlad Mirita, Liviu Cheloiu, Simona Nae, Emil Lassaria, Antonia Ionescu sunt doar cateva dintre pesonajele care evidentiaza starea “happy” in fosta capitala a Tarii Romanesti.

Orasul nostru ramane unul modern si vrem sa aratam ca si la Targoviste putem fi “happy”. Orase din tari europene dar si din Romania au filmat acest videoclip. La noi, incepand cu primarul Gabriel Boriga si viceprimarul Ciprian Prisacaru, echipa de volei, echipa de baschet, actori ai teatrului  municipal si alti targovisteni cunoscuti sau mai putin cunoscuti, se regasesc in acest videoclip…Aproximativ 60 de persoane apar in videoclipul filmat pe parcursul a doua zile si care va fi gata saptamana aceasta.”, a declarat pentru OFICIAL MEDIA, Alina Dumbrava.

Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share