Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Stații de încărcare a autovehiculelor electrice în Dâmbovița. Află unde vor fi locațiile

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a semnat astăzi contractul prin care vor fi amenajate 𝟓 𝒔𝒕𝒂𝒕̦𝒊𝒊 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒆 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒂̆𝒓𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒗𝒆𝒉𝒊𝒄𝒖𝒍𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆 în mai multe locații din județul Dâmbovița.
 Proiectul, în valoare totală de 1.700.000 de lei, are asigurată o finanțare de 900.000 de lei de la Administrația Fondului pentru Mediu, diferența fiind asigurată de Consiliul Județean Dâmbovița.
 „Vom amplasa 3 stații 𝗰𝘂 𝗰𝗮̂𝘁𝗲 𝗱𝗼𝘂𝗮̆ 𝗽𝘂𝗻𝗰𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝗰𝗮̆𝗿𝗰𝗮𝗿𝗲 în Târgoviște, Piața Tricolorului, pe Bulevardul Regele Carol I, lângă sediul Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară Dâmbovița, și pe Bulevardul Regele Ferdinand, în apropierea Dâmbovița Mall.
📍 Alte două stații, cu aceleași caracteristici, sunt prevăzute în zona turistică montană din comuna Moroeni la Cabana Dichiu, pe DJ 713, și o alta, pe DJ 714 A, la Hotel Gâlma.
 Capabilitatea de încărcare rapidă este de 50 KW, curent continuu, și 22 KW în curent alternativ.
Totodată, felicitări administrațiilor din localitățile Dărmănești, Doicești, Morteni, Mănești, Șotânga, Costeștii din Valea, Poiana, Gura Ocniței, Dragomirești, Finta, Văleni Dâmbovița, Pucheni, Niculești, Titu și Lucieni. La rândul lor, primarii acestor localități au semnat contractele de finanțare pentru amenajarea de stații de încărcare a autovehiculelor electrice.
✅ Viitorul este electric, iar Consiliul Județean Dâmbovița vine cu soluții pentru cei care conduc mașini nepoluante”, a transmis Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share