Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Stații electrice de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in în Târgoviște

Municipiul Targoviste va avea patru statii electrice de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

In aceasta dimineata a fost semnat contractul de achizitie publica de produse privind furnizarea, montarea, instalarea si punerea in functiune a 4 (patru) statii de reincarcare cu putere inalta in curent continuu 50 kw, aferente obiectivului: „Dezvoltarea infrastructurii de alimentare a autovehiculelor cu energie electrica prin achizitia a 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”, a informat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan pe pagina de facebook.

 Valoarea contractului este de de 576.000 lei fara T.V.A, iar finantarea este asigurata in cadrul “Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”, gestionat de Administratia Fondului pentru Mediu, a mai spus edilul.

 Cele 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice vor fi montate in urmatoarele locatii: strada Ialomitei (in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie), parcarea de langa Piata Baratiei, strada Justitiei (langa Casa Armatei si stadion), parcarea de langa BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea ca infrastructura de alimentare cu energie electrica este deja executata.

Statiile au o capacitate de minim două incarcari/ora/statie de incarcare si vor fi livrate si montate in cel mult 60 de zile.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">