Stațiunea Straja este polul distracției și a competițiilor sportive

În weekendul trecut, staţiunea Straja a fremătat de miile de turişti veniţi să-şi petreacă timpul liber în una dintre cele mai căutate staţiuni montane, unde se pot practica cu succes sporturile de iarnă. Toate pârtiile de schi au fost funcţionale şi conform administratorilor staţiunii, peste 6000 de turişti au fost în Straja. Acest lucru a reieşit şi din încasările la telegondolă şi la centrele de închiriere materiale sportive. La miezul zilei, nu mai găseai nicio saniuţă ori echipament de schi disponibil. Şi pentru că vremea a fost suprebă, în staţiune, Asociaţia Pro Straja şi Comexim R Lupeni  au organizat  cea de-a 12 a ediție a  Festivalul Oamenilor de Zăpadă. Fiecare dintre participanţi s-au întrecut în imaginaţie şi cu măiestrie şi după ore bune de muncă,  au reuşit să creeze  adevărate opere de artă, care au fost apreciate şi lăudate de membrii juriului. Centrul de vaccinare ”Joker” ,  patru oamenii de zăpadă realizați de copiii care frecventează Tabara Straja, minionul Jandarmeriei, Zâna din povești- un bust de femeie, monitorul de schi și alte figurine, sunt doar o parte din creațiile premiate de juriu.

 

Ca de fiecare dată, toţi cei care au realizat lucrări, oameni de zăpadă, au fost premiaţi, pentru că,  la fiecare creaţie  s-a pus suflet, ne-am readus aminte de copilărie și fiecare dintre participanți s-au bucurat să primească câte un premiu” a ținut să declare principalul organizator, Emil Părău.

Toţi au fost premiaţi de organizatori cu diplome, medalii, premii în bani, dulcuri   şi au declarat că vor reveni şi anul viitor la această competiţie care a devenit, deja tradiţie pentru staţiunea lupeneană.

Urmează la STRAJA, 25-27 februarie 2022, un alt  weekend plin de evenimente frumoase : competiții de schi&snowboard, premii, muzică bună și multă distracție la superlativ.

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share