Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Știri Târgoviște: Pr. vicar eparhial Ionuț Ghibanu: ”La Târgoviște, peste 3.000 de tineri scriu istorie sfântă!”

Ce poate fi mai frumos decât să vezi peste 3.000 de tineri rugându-se și mergând împreună în pelerinaj? Și nu oriunde, ci la Târgoviște, într-un oraș cu multiple rezonanțe istorice, culturale și religioase!
Știri Târgoviște

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Sf Ierarh Nifon

În această seară, am avut deosebita bucurie să particip, alături de Înaltpreafințitul Părinte Mitropolit Nifon, la seara dedicată tinerilor din cadrul ceremoniilor prilejuite de sărbătoarea Sf. Ier. Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești. O seară fabuloasă, ce îmi dă speranțe uriașe că viitorul acestei țări nu are cum să se piardă în zonele nesemnificative ale istoriei. O mare de tineri rugându-se cu mult entuziasm, tinerețe și bucurie.
Tinerii reprezintă uriașa forță a Bisericii și a țării noastre și pentru bucuria, entuziasmul și frumusețea lor, avem datoria de a le dărui mereu exemple demne de urmat, dar mai mult, de a le înlesni viața, creându-le condițiile cele mai bune pentru ca ei să poată să se manifeste cu exuberanța specifică vârstei lor, pregătindu-se spre a fi cei ce vor purta pe umerii lor datoria și responsabilitatea vremurilor ce vor veni.
Știri Târgoviște Sf Ierarh Nifon
Am văzut pe chipurile lor reflectată acea bucurie și speranță ce l-a însuflețit oarecând pe Sf. Voievod Neagoe Basarab, atunci când și-a pus speranța și credința în slujba Bisericii și a neamului, sub călăuzirea Sf. Ier. Nifon.
Am primit prin vocile lor certitudinea că tot ceea ce este bun și frumos în lume se poate construi numai cu entuziasmul tinereții, iar noi, cei aflați la o altă vârstă a tinereții, avem multe de învățat de la copiii noștri!
Prin tot ceea ce fac ei mărturisesc măreția vieții și frumusețea existenței! Iar, în această perspectivă, credința este la loc de cinste!

Știri Târgoviște Sf Ierarh Nifon

Le mulțumesc pentru tot, îi apreciez enorm și-i încurajez să dea frâu bucuriei, speranței și credinței lor!
Pr. Vicar Eparhial Ionuț Adrian Ghibanu
Pentru conformitate: Cristi Iordache
https://www.youtube.com/watch?v=XByyi3J5A2I
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin