Știți care este misiunea unei pisici?

Majoritatea oamenilor cred că pisicile nu fac nimic, sunt leneșe și nu fac altceva decât să mănânce și să doarmă. Nu este asa!

Toate pisicile au puterea, în fiecare zi, de a îndepărta energia negativă acumulată în corpul nostru… imediat ce adormim, ele absorb această energie. Dacă în familie există mai mult de o persoană și o singură pisică, ea poate acumula o cantitate excesivă de negativitate absorbind energie de la atâția oameni… Când dorm, corpul pisicii eliberează negativitatea pe care o îndepărtează de la noi.
Dacă suntem prea stresați, este posibil să nu aibă suficient timp pentru a elibera toată acea energie negativă și, prin urmare, se acumulează ca și grăsime, până când o pot elibera.
Este frumos și bine să ai mai mult de o pisică în casă, astfel încât greutatea energiei negative să fie împărțită între ele.
De asemenea, pisicile ne protejează în timpul nopții, astfel încât niciun spirt nedorit să nu intre în casa noastră sau în camera noastră în timp ce dormim…De aceea le place să doarmă în patul nostru.
Și dacă simt că suntem bine, nu vor dormi cu noi.
Dacă o persoană vine la noi în casă și pisicile simt că acea persoană este acolo pentru a ne face rău sau dacă este rea, pisicile ne înconjoară pentru a ne „proteja”.
Dacă nu aveți pisici și o pisică vagabondă intră în casa dvs. și o adoptă ca si casă, este pentru că aveți nevoie de o pisică în acel moment… Deci, pisica rătăcită s-a oferit voluntar pentru a vă ajuta. Mulțumeste pisicii pentru că a ales casa ta ca loc de muncă.
Dacă aveți alte pisici și nu puteți păstra pisica rătăcită, găsiți un loc pentru ea. Pisica a venit pentru un motiv necunoscut la nivel fizic, iar în vise puteți vedea motivul apariției pisicii în acel moment. S-ar putea să fie o datorie, o karma pe care trebuie să o plătească.„Așa că nu te speria; nu te sperie pisica”. Ei bine, „el” va trebui să se întoarcă, într-un fel sau altul, pentru a îndeplini această obligație.
Pisicile ne vindecă.
Pisicile sunt creaturi adorabile și își iubesc proprietarii mai presus de toate, dar au un mod diferit de a iubi…Dragostea lor este adevărată, așa că nu te îndoiești de ea. Sunt prietenii noștri și adevărați și mai presus de tot,  sunt tovarăși buni.

Iată o listă cu cele mai simpatice și interesante lucruri pe care, probabil, nu le știai despre pisici:

1. Spre deosebire de noi, pisicile nu simt gustul dulce – ceea ce probabil explică și faptul că, nu prea sunt atrase de el.
2. Pisicile tarcate, de culoare portocalie, au pistrui în jurul gurii și pe pleoape.
3. Torsul pisicilor are uneori puteri vindecătoare pentru ele insele. Pisicile domestice torc la o frecvență cuprinsă între 25 si 150 Hz, ceea ce poate ajuta la vindecarea oaselor și mușchilor.

4. Pisicile miaună doar pentru a comunica cu oamenii, nu și intre ele. Singurele momente în care pisicile miauna pentru a comunica cu alte feline, sunt interacțiunile între mamă și puii ei.
5. Deși este o opinie populară că pisicile trebuie să bea lapte, cele mai multe dintre ele au intoleranță la lactoză.
6. Cea mai longevivă pisică inscrisa în Cartea Recordurilor a trăit 38 de ani și  trei zile și locuia în statul Texas, Statele Unite ale Americii.
7. Creierul pisicilor conține aproximativ de două ori mai multi neuroni decât creierul câinilor. Pisicile au in jur de 300 milioane de neuroni, pe când câinii au, în jur de 160 de milioane.
8. O pisică poate sări 2.4 m dintr-o singură mișcare!
9. Mirosul este cel mai puternic simț al pisicilor, iar acestea se bazează pe el, pentru a identifica obiecte și persoane. Simțul mirosului la pisici este de 14 ori mai dezvoltat decât la oameni.
10. Pisicile transpiră doar prin pernuțele de la picioare.

11. Pisicile își pot misca maxilarul doar sus-jos, nu și în lateral, ca oamenii.
12. O pisică își poate roti urechile la 180 grade, fiind ajutată de 32 de mușchi care controlează aceste mișcari.
13. Pisicile își petrec aproape 70% din viață dormind.
14. Nasul pisicii este unic, exact așa cum sunt amprentele de pe degetele noastre.
15. Pisicile au trei pleoape la ochi.
16. În Egiptul Antic, stăpânii caselor ale căror pisici mureau, trebuiau să își radă sprâncenele, pentru a-și arăta suferința.
17. Prezenta unei pisici in casa, s-a dovedit benefica pentru sanatate.
18. Pisicile preferă să ramana neconflictuale. Ele nu se vor lupta pentru a-și arata statutul de superioritate, ci doar pentru apărarea teritoriului. De fapt, în exterior, pisicile vor face toate eforturile pentru a se evita și a preveni o confruntare.
19. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, pisicile sunt stângace. Studiile arată că labuța lor stânga, este cea dominantă.
20. Pisicile își petrec între 30 și 50% din zi, toaletându-se.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share