23/09/2021

Strada Gării din Târgoviște, lucrări de modernizare. Evitați zona, dacă este posibil!

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a precizat astăzi faptul că lucrările de modernizare de pe străda Gării se află în desfășurare, iar arteră rutieră ”iși va schimba complet înfățișarea și va oferi condiții foarte bune, atât conducătorilor auto cât și pietonilor.”
 ”Deși strada va rămâne deschisă circulației, având în vedere complexitatea lucrărilor, facem un apel către conducătorii auto ca, în următoarele două săptămâni, să evite, în măsura posibilului, zona menționată”, a precizat edilul pe pagina de social media.
  • Intervențiile fac obiectul unei investiții mai ample, finanțate din bani europeni, în cadrul căreia sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.
  • Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.
  •  Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.
  •  Valoarea contractului de execuție este de 50.649.225,49 lei.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share