Sub egida CCIA Timiș s-a dat startul la SportVest

Sala de expoziții a CCIAT a fost gazda lansării “SportVest”, aflată la prima ediție. Deschiderea a fost făcută de către o fostă sportivă, care între timp a devenit om de afaceri și președinte al CCIAT, Florica Chiriță.
“Îmi doresc ca în anii viitori să facem mult mai mare această expoziție….
Ideea unei astfel de expoziții era mai veche, și ea aparține vecepreședintelui CCIAT Lucian Galoși.” a spus Florica Chiriță.
În cadrul expoziției care este dedicate exclusive sportului, pot fi întâlniți comerciații de materiale sportive, mingi, tricouri, medalii, cupe fileuri, ș.a.
La deschidere a participat și fosta gimnastă, multiplă campionă olimpică, Simona Amânar-Tabără alături de soțul ei, viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără- Amânar, care a cerut soțului ei, o sală de sport pentru gimnastică bine dotată cu cele necesare, adică cu cu cele mai noi aparate și echipamente.
”Vă felicit pentru această inițiativă. Mă bucur să fiu alături de colegii mei de la UVT, pentru că suntem o echipă și sperăm să facem lucruri frumoase.” a spus Simona Amânar-Tabără.
Cei prezenți la deschidere au putut admira o demonstație de scrimă și un număr de gimnastică artistică al unei sportive ucrainiene.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share