Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Suntem conduși de niște zănatici care au supt tot ce se putea de la țara asta. Politicianul dâmbovițean

Politicianul dâmbovițean fără certificat de diplomat este doar un circar în sensul conotativ al cuvântului. Deși știm că el nu prea frecventează școala dar poate aduce și diplome Nobel pentru o angajare la stat, nu are, din păcate, nici măcar ștampila bunului simț din anii aceia de-acasă. 

Politicianul dâmbovițean

Asist la un război între grupări pline de neaveniți care ocupă funcțiile statului, grupări ce ar putea fi numite partide politice dacă s-ar centra strict pe politică și programe publice.  Indivizii aștia trăiesc pe spinarea românilor care merg la serviciu de dimineața până seara să le plătească lor salarii de nababi, în timp ce ei își cresc cu trudă copiii până când le sunt răpiți și uciși. Să nu îmi spuneți că în România răul, ura, furtul, moartea, sunt excepții!

Nu ai nimic gratis – TU PLATESTI!  Și pentru sărăcie și pentru moarte ești impozitat și taxat.

Cu moartea la pas

Trăim în sărăcie, cu moartea la fiecare pas. Suntem conduși de niște zănatici care au supt tot ce se putea de la țara asta, de la poporul pe care l-au îngenuncheat și torturat în cele mai crunte moduri. De fapt cea mai mare parte a puterii -așa-zise politice- este formată din găști de descreierați care au făcut legi pentru a putea fura milioane de euro, smintiți care au inventat agenții, autorități, programe, fonduri, tocmai pentru a-și plăti locotenenții, pupincuriștii și prostituatele politice.

Politicianul dâmbovițean

Este de ajuns să-i urmăriți cum se luptă între ei scoțând la iveală amante, orgii sexuale, mașini de zeci de mii de euro, case cât casa poporului* -care e tot a lor, dixit!-, afaceri ilegale. Dar știți ai cui sunt banii lor? Ai voștri. Iar voi stați cu telecomanda seara la știri apărând câte una din găști de parcă v-ați uita la Barcelona cu Real Madrid.

Așa-i că mergeți și semnați liste pentru partidele pe care le considerați îndreptățite să vă stăpânească viețile, să vă siluiască familiile, copiii!?

TU PLATESTI: Când vor înţelege politicienii că sunt angajaţii noştri?

 Știu. Votați răul mai mic, hoțul mai blând, criminalul mai puțin sângeros, stăpânul mai cumsecade. Ați ajuns în punctul în care vă votați torționarii fără ca măcar să vreți să vedeți și să credeți această realitate. Mai puteți?

* n.r.- din considerente de semantică morală expresia ”casa poporului” nu o putem scrie cu majuscule.

GoogleCăutați articole asemănătoare!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share