20/01/2021

Suntem o națiune pierdută la păcănele!

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița aduce în atenția cetățenilor că sălile de spectacolele, cinematografele, restaurantele rămân închise, nu sunt în interesul autorităților. La fel și lăcașurile de cult sau creșele si gradinițele. În schimb, sălile de „păcănele” pot funcționa fără nicio problemă, în viziunea Guvernului PNL!
„HORECA este blocată. Nimeni, dintre autoritățile competente (sau nu???), nu se grăbește să găsească soluții în acest sens. Singurii care se chinuie să repornească turismul sunt principalii implicați, antreprenorii care trăiesc din asta. Și sunt singuri în fața acestui „război”.
Ce să înțelegem? Preferați cetățenii care își duc veacul prin sălile de jocuri de noroc, captivii unul flagel greu controlabil, în detrimentul celor care participă la activități culturale, religioase, care călătoresc sau preferă să socializeze într-un restaurant?”
„Nu cumva găsim discriminare în această situație? Lăcașurile de cult nu aduc voturi la fel de ușor că sălile de „păcănele”?
Vă mulțumiți cu acest nivel, deși rolul vostru, ca autorități ale statului este să atrageți investiții, să asigurați dezvoltarea societății? Nici nu e cazul să vorbim de investiții, în situația în care Guvernul nu a făcut altceva decât să paralizeze economia…
În toată această situație, premierul Orban nu știe decât să se laude cu un milion de români aflați în șomaj tehnic, iar ministrul Tătaru minte cu nerușinare că Franța prelungește perioada măsurilor restrictive.
Rușine! E clar că nu dați doi bani pe OAMENI! Pe oamenii de calitate, care au ceva de spus, care pot schimba ceva în țara noastră, dar care, nu-i așa, nu sunt așa ușor de păcălit în campania electorală!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share