Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Super Lună plină în Fecioară, 19 februarie 2019 – Eliberați fricile și trăiți într-o nouă realitate

Luna Plina de pe 19 februarie se află în semnul de Pământ al Fecioarei și este cea mai puternică Super Lună a anului.

Super Luna apare atunci când Luna se află cel mai aproape de Pământ, iar în 19 februarie se va afla la cel mai apropiat punct al său de pe tot parcursul anului.

Vom vedea Luna mare și strălucitoare pe cer și vom simți, de asemenea, efectele energetice și modul în care vibrează în adâncul sufletului nostru.

Această Super Lună plină este de asemenea, puternică, deoarece se încadrează la gradul zero în Fecioară. Zero este numărul oportunităților nelimitate. Zero este pânza goală a întregii creații, semnalizând că această Lună Plină va oferi într-adevăr un potențial infinit.

Luna plină a lunii februarie ne va ajuta să ne realizăm potențialul dar și oportunitățile din jurul nostru, ne va deschide. Ne vom lărgi orizonturile și ne va încuraja să ne deschidem mințile și inimile la ceva dincolo de realitatea noastră actuală.

De la Eclipsa din ianuarie, lucrurile au fost zdruncinate pentru mulți oameni. Poate ca drumul vostru s-a schimbat brusc de atunci sau poate pur si simplu ati inceput sa vedeti lucrurile intr-o lumina diferita, determinandu-va sa schimbati atitudinea, credintele sau directia vietii.

Viața are întotdeauna o cale de a ne trage în direcții diferite. Aceste direcții ar putea să nu fie întotdeauna cele mai comode, dar undeva adânc în interior, trebuie să avem încredere că tot ceea ce trăim este pentru a ne ridica mai sus, pentru a ne deschide inimile și pentru a ne ajuta să creștem.

Ceea ce mintea omenească poate percepe ca fiind tragic sau enervant, sufletul nostru se poate bucura de lecțiile pe care le învățăm, de starea emoțională pe care o avem de experimentat și de înțelepciunea în schimbare a vieții pe care o dobândim.

Privind lumea prin mintea noastră superioară, ne dă o nouă perspectivă nouă și ne permite să vedem dincolo de ego-ul nostru.

Lumina acestei Luni Pline va fi atat de puternica, iar energia sa va fi atat de intensa, încât ca nu vom avea de ales decat sa ne deschidem.

Conținutul vieții noastre va fi eliberat și expus, vom fi tăiați  pe ”cord deschis” și liberi să vedem ce este de fapt la interior.

Această expunere și eliberare se pot întâmpla la nivelul minții, corpului, spiritului sau la o combinație a celor trei.

La un nivel mental, această Lună Plină va expune tot ceea ce avem nevoie pentru a elibera și a renunța. În timp ce acest lucru este tipic pentru majoritatea Lunilor Pline, pe această Lună în Fecioară vom fi în mod special încurajați să renunțăm la gândurile repetitive și obsesive, la îngrijorări și temeri ale viitorului.

Pentru a ne ajuta în acest sens, Universul poate să ne amestece unele dintre temerile noastre de bază sau să ne agite unele credințe, tocmai pentru a contribui la conștientizarea și expunerea acestora.

Cei mai mulți dintre noi au temeri pe care le ascund în colțul minții și în inimă, lucru care face parte din experiența noastră umană, dar cu cât suntem mai conștienți de temerile noastre, cu atât mai mult ne ajută să știm când ne conduc deciziile noastre sau când pur și simplu rulează in fundal ca o modalitate de a ne proteja.

Frica poate fi sănătoasă în doze rezonabile, dar majoritatea dintre noi sunt condamnați să trăiască în teamă, ceea ce ne păstrează în modele/tipare repetitive și într-o stare vibrațională joasă.

Această Lună Plină, lucrează la conștientizarea temerilor tale. Te ajută să le recunoști, să le dai jos, să le privești direct în miezul lor, pentru că acest lucru le va slăbi puterea de a se agăța de viața ta.

Uneori, tot ce trebuie să faceți este să aflați unde lucrați cu teamă, iar restul va veni de la sine.

Universul îți spune: eliberează temerile care te trag înapoi și te leagă de aceste iluzii pământești. De cealaltă parte a fricii tale este tot ce ai vrut vreodată, tot ce ai visat vreodată. Temerile tale nu trebuie ignorate, ci trebuie confruntate. Ridică-te în fața lor, căci tu ești suficient de puternic și energia acestei Luni te va ajuta.

La nivel fizic, această Lună Plina poate, de asemenea, să pună un accent pe sănătatea dumneavoastră. Dacă nu ați avut grijă de dvs. sau dacă ați ignorat orice simptome persistente, va fi important să luați măsuri în jurul acestei Luni Pline.

Auto-îngrijirea este întotdeauna atât de importantă, dar pe această Lună Plurală trebuie să fim atenți și să ne uităm la corpurile noastre fizice cât mai mult posibil. O mare parte din acest lucru, este practicarea dragostei de sine și acceptarea trupurilor noastre așa cum sunt, chiar dacă ne confruntăm cu o afectiune sau o boală.

Corpurile noastre sunt vasul pe care l-am ales pentru a ne purta sufletul prin această călătorie pământească. Forma corpului nostru, starea corpului nostru este vasul perfect pentru lecțiile și creșterea pe care sufletul nostru este aici să o facă. Onorați-vă corpul, onorați orice defecte percepute și înțelegeți că sunteți perfect.

Lăsați lumina lunii să vă lumineze și să vă bucurați de vibrațiile vindecătoare pe care le emite. Permiteți acestei lumini să intre direct în miezul vostru, astfel încât să vă poată reîncărca centrele energetice, să vă trezească sufletul și să vă revitalizeze corpul.

La nivelul cel mai adânc al sufletului, această Lună Plină ajută la trezirea potențialului nostru din interior. Această Lună ne ajută să ne deschidem astfel încât să vedem dincolo de credințele noastre și într-o nouă realitate.

Tanaaz

sursa: foreverconscious.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share