Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Surprize de Craciun pentru angajati: cum sa le faci Sarbatorile mai frumoase oamenilor din echipa ta

 Craciunul este o ocazie minunata sa creezi legaturi mai puternice cu oamenii cu care lucrezi. Foarte multe firme, companii si echipe organizeaza petreceri de Craciun, Secret Santa sau sesiuni de cadouri, insa foarte putini manageri, directori sau coordonatori pun accent pe elementul surpriza. Daca iti doresti sa nu organizezi inca o activitate la care angajatii sa se simta obligati sa participe, ci mai degraba sa le oferi surprize care sa ii bucure, avem cateva idei pentru tine.

Surprize de Craciun

 Iata ce surprize de Craciun le poti pregati angajatilor tai

Una sau mai multe zile libere

 Zilele libere sunt importante pentru toti angajatii deoarece le ofera acestora timp pentru relaxare, excursii, vacante sau pentru rezolvarea problemelor personale. De aceea, o adevarata surpriza pentru angajatii tai ar fi sa le oferi una sau mai multe zile libere in plus. Poti adapta acest beneficiu in functie de specificul companiei si de politca acesteia. Spre exemplu, te poti ocupa ca de anul viitor fiecare angajat sa primeasca concediu de ziua lui de nastere sau ca fiecare dintre angajati sa primeasca una sau doua zile in plus de concediu la alegere. Daca nu poti sa oferi un beneficiu atat de mare, poti incerca cu ceva asemanator, dar la o scara mai mica. Spre exemplu, ziua de vineri se va termina cu o ora sau doua mai devreme de doua ori pe luna.

Un concurs usor cu premii cool

 Un concurs usor si distractiv cu premii cool poate fi cea mai simpla cale de a le face o surpriza distractiva angajatilor tai. Poti organiza un mic concurs de cultura generala, de talente, de cunostinte despre filme si muzica sau un concurs cu idei pentru proiectele firmei. Desigur, trebuie sa alegi si premii pentru castigator sau castigatori, in functie de felul in care alegi sa organizezi competitia. Un cos cadou corporate de la boutiquecadeaux.ro poate fi o super alegere pentru a premia angajatii castigatori si a le oferi o surpriza de Craciun. De asemenea, ar trebui sa incluzi daruri de participare pentru toti, insa acestea pot fi simbolice, precum o cutie de bomboane, agende, cani cu mesaje simpatice sau carti.

Cadouri pentru toti

 Surprinde-ti angajatii cu cadouri pentru fiecare in parte daca bugetul companiei o permite. Ce ar fi ca anul acesta in loc de Secret Santa sa fii tu Mos Craciun pentru echipa ta? Nu trebuie neaparat sa alegi cadouri scumpe sau exclusiviste, ci mai degraba mici gesturi simbolice pentru fiecare angajat. Le poti darui personal sau le poti pune sub bradul de la birou inainte ca toti angajatii sa soseasca pentru a-i surprinde complet.

 Angajatii tai merita sa stie cat de mult ii respecti, de aceea ii poti surprinde Craciunul acesta cu activitati frumoase, beneficii noi sau cadouri atent alese pentru fiecare. Renunta la traditiile office de Sarbatori si inlocuieste-le cu noi activitati care sa le aduca angajatilor satisfactie, bucurie si apreciere pentru locul de munca.

Sursa foto: Unsplash.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">