Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Sursa dezinformarii e chiar Comisia Europeană, ce a ascuns și ascunde ADEVĂRUL!!!!

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a fost prezent azi, 30.08.2022, în Comisia COVID din Parlamentul European,  unde a oferit explicații cu privire la măsurile luate în pandemie,  în România și a raspuns la o serie de întrebări din partea membrilor comisiei.
La această întâlnire a fost prezent și europarlamentarul Cristian  Terheș l-a întrebat pe oficialul român dacă știe care este situația contractelor cu firmele producătoare, despre siguranța vaccinării și despre noua campanie de vaccinare din toamnă.
”În circa 2 minute și 10 secunde, cât am avut la dispozitie, i-am pus și eu patru  întrebări pe urmatoarele teme:
1. Situatia contractelor cu firmele producatoare de vaccinuri: daca a avut acces la ele si le cunoaste continutul in integralitate, precum si daca e de acord sa fie publicate, mai ales in contextul in care a spus, anterior de a-l intreba eu, ca aceste contracte “nu pot fi renegociate”.
2. Situatia efectelor secundare adverse ale acestor produse medicale, care se dovedesc a nu fi “sigure si eficiente”, asa cum s-a spus initial. S-a vazut ca acestea nu sunt nici pe departe atat de eficiente pe cat s-a sustinut de oficialitati, iar in privinta sigurantei, din pacate, s-a dovedit ca pentru unii oameni acestea nu au fost deloc sigure, deoarece au murit dupa ce s-au vaccinat.
3. Prof. Rafila a spus in prezentarea sa, anterioara intrebarilor mele, ca ”asteapta ca boosterele impotriva Omicron sa fie aprobate si in UE, ca sa se inceapa o noua campania de vaccinare din toamna” I-am spus ca in SUA presa a relatat ca testarea pe oameni a boosterelor de la Pfizer si Moderna impotriva Omicron nu a fost inca finalizata. Prin urmare, cum poate sustine o noua campanie de vaccinare cu aceste boostere, ce nu au fost inca testate pe oameni?
Dat fiind ca s-a pus in discutie autorizarea acestor noi boostere, l-am intrebat daca guvernul Romaniei, si al statelor membre in general, e implicat in vreun fel in procesul de autorizare al acestor produse medicale. Ministrul Rafila a oferit niste raspunsuri in mai putin de un minut si 50 de secunde, dupa care a trecut la alte intrebari. Nu a raspuns insa in concret la nici una dintre intrebari. 
Multi europarlamentari din grupurile PPE si Renew au insistat in intrebarile lor ca trebuie sa se lupte impotriva “dezinformarii” privind vaccinurile. Acestia vor, de fapt, controlul asupra dezbaterii publice, astfel incat oamenii sa nu cunoasca adevarul. Sursa dezinformarii e chiar Comisia Europeana, ce a ascuns si ascunde adevarul, refuzand cu inversunare publicarea contractelor incheiate cu firmele producatoare de vaccin. Cea mai buna lupta împotriva oricărei dezinformări e adevărul, iar pentru a ajunge la adevăr ai nevoie de transparență și dezbateri, exact ceea ce Comisia Europeana si Ursula von der Leyen doresc să suprime. Nu întâmplator și Biblia spune: “Cunoașteți adevărul, iar adevarul vă va face liberi!”a transmis europarlamentarul țărănist român. 
Distribuie acest articol Oficial Media
Share