Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Tabără de vară pentru 25 de elevi care fac parte din Comitetul de Tineri al Parohiei Bădulești

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit NIFON, am organizat o tabără de vară la Gâlma pentru 25 de tineri care fac parte din Comitetul de Tineri al Parohiei Bădulești.
Tabăra s-a desfășurat în perioada 23-25 august 2023, copiii participând la diverse jocuri și concursuri de cultură generală, abilități practice, activități recreative în aer liber, dar și la momente duhovnicești care să susțină formarea tinerilor în spiritul valorilor creștine autentice, drumeții montane la Gâlma la monumentele naturale ale Bucegilor – Peștera Ialomiței, Lacul Bolboci și Cheile Tătarului.
ALBUM FOTO integral pe pagina de facebook Oficial Media
Tinerii au urcat la stână unde ciobanii i-au învățat cum se pregătesc produsele tradiționale din lapte și au invitat tinerii la o masă campeneasca. Tinerii au vizitat și Mănăstirea Peștera, unde au fost întâmpinați cu foarte mare bucurie și dragoste părintească de Prea Cuviosul Părinte Calinic Dandu, starețul Mănăstirii. Părintele Stareț a oferit tinerilor o masă la Trapeza Mănăstirii. În sprijinul Părintelui Paroh a venit familia Duțescu Elena, Diana și Cosmin din Târgoviște dar și domnul Moraru Mihai Laurențiu- primar al comunei Moroeni, județul Dâmbovița.
Parohia Bădulești desfășoară multe activități cu tinerii, pelerinaje atât vara în drumeții, cât și iarna la munte la săniuș, activități de 1 Iunie, plimbări cu biciclete, activități de ecologizare în sat și multe altele.
Preot Silviu Gheorghe, Parohia Bădulești
Comunicat de presă
Distribuie acest articol Oficial Media
Share