Târg de Crăciun la CRAIOVA

Peste o sută de mii de spectatori sunt așteptați vineri, 11 noiembrie, la Craiova, la deschiderea celui mai frumos târg de Crăciun din țară.

”Se lucrează în continuare la montarea instalațiilor pentru deschiderea Târgului de Crăciun de la Craiova, în data de 11 noiembrie. Au venit elemente noi, avem căsuțe frumoase pentru comercianți, iar probele de lumini arată că vom avea sărbători de poveste„ transmite primarul  municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Nicole Cherry, The Motans și mulți alți artiști vor face un spectacol incendiar la Craiova, când sunt programate premiile muzicale românești, The Artist Awards se desfășoară pe strada A.I. Cuza, la Universitate, începând cu ora 17.00.

Desemnat de European Best Destinations în primele șase cele mai frumoase evenimente de gen din Europa, Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în acest an,  pe o suprafață de peste un kilometru pătrat.  La ediția din acest an, autoritatea locală recomandă comercianților selectați pentru Târgul de Crăciun de la Craiova, să utilizeze logo-ul evenimentului pe ambalajele produselor pe care le comercializează. Logo-ul va fi pus la dispoziție de către autoritatea locală în format vectorial, imediat după finalizarea procedurii de selecție și poate fi imprimat monocrom (personalizare 1 culoare 1 poziție) pe orice fel de ambalaj, precum pungi/plase, pahare, cutii, meniuri etc., în funcție de disponibilitatea fiecărui comerciant.  Târgul de CRĂCIUN  se va desfășura  în perioada 11 noiembrie 2022 – 8 ianuarie 2023.

 

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share