Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Târgoviște – capitala iubirii. Să trăim într-o lume frumoasă! Vă așteptăm alături de noi!

Ne confruntăm cu sute de cazuri dureroase, în care semeni de-ai noștri nu mai văd nicio speranță, nicio lumină. M-am întrebat adesea dacă sunt și eu vinovat că nu mă opresc din drum pentru a sta de vorbă cu un ”om al străzii”.
Am scris despre asta. Am spus că nu intru în istoria oamenilor. Însă istoria oamenilor este și istoria mea și, în același articol am specificat că nu mă implic dacă nu mi se cere.

Vă rog să ne cereți, vă rog să ne contactați pentru orice situație socială în care oamenii suferă.

Pierderea unui loc de muncă, abuzurile, abandonul, bolile cronice, decesul soţiei/soţului sau îngrijirea unui copil bolnav pot fi momente de cumpănă. Lipsa unei locuințe, lipsurile materiale și afective, lipsa unei mâini întinse la nevoie, ne fac și pe noi părtași la suferința celorlalți. Acestea sunt tragediile pe care oamenii săraci le îndură. O persoană săracă poate fi cineva care şi-a pierdut seviciul, care nu are surse de venit pentru un trai decent sau acestea lipsesc in totalitate, un om căruia îi sunt încălcate drepturile omului, care este abandonat, o familie care suferă pierderea unuia dintre membri, sau are probleme de sănatate. Multe dintre aceste persoane au nevoie să știe că suntem alături de ele.

Vă suntem alături pe raza municipiului Târgoviște cu localitățile limitrofe și, în limita posibilităților, pe zona județului Dâmbovița!

Dacă aveți cunoștință despre astfel de situații sociale în care ne putem oferi sprijinul, vă stăm la dispoziție, atât pe pagina oficială de facebook a ziarului, cât și la adresele de email de mai jos:

oana_grg@yahoo.com

oficialtargoviste@yahoo.ro

roxanna.iordache@gmail.com

Nu trebuie să vedem oameni plângând!
Nu ne lăsăm semenii fără adăpost și fără hrană!

Nu acceptăm să știm că există copii care nu se joacă!

Fotocredit: Click.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin