Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

alegeri2

John vine intr-o zi si-mi spune: „ba, ce’sti nebun, Mark nici nu stie unde stai!”- si era de asteptat sa nu ma cunoasca el pe mine, asa cum nici un inalt reprezentant al statului roman nu stie cine e primarul Targovistei. 

discutie3Am intalnit oameni politici (parlamentari, secretari de stat, ministri) care habar n-aveau cine conduce destinele unui oras – resedinta de judet, in speta municipiul Targoviste, cum la fel de bine, cu exceptia apropiatilor de partid, nu stiau nici cine prezidentiaza Consiliul Judetean Dambovita. Avantajul „provinciei”.

Si tot vorbind eu cu John despre condamnabila si condamnata politica romaneasca, sau altfel spus, biznisul dambovitean, am ajuns sa-i cer in cele din urma niste seminte de flori perene, pentru „sensurile giratorii”. Indignat, desigur, de ceea ce se intampla in orasul pe care am incercat din rasputeri sa-l promovez si sa-l pun intr-o imagine vie.

Stiti ce mi-a zis? „Ba c-esti nebun, trebuie sa-ti dau si niste ierbicid pentru buruieni mono si dicotiledonate, ca degeaba semeni daca nu se vad florile, nu se dezvolta… c’esti nebun!”

Asa ca de azi o sa umblu la radacini pe plan local. Avem un oras care era viu in mandatul primarului Gabriel Boriga si care incet-incet a ajuns o umbra a ceea ce a fost.

De parca nu era de ajuns, ieri tandemul Prisacaru-Stan a fost inlocuit cu Stan-Bozieru. Nu pun la indoiala nicio clipa bunele intentii si profesionalismul celor doi alesi, insa voi fi impreuna cu John si cu prietenul prietenului sau in imediata apropiere a vietii urbei si  dealurilor de sub Bucegi.

alegeri3

Edi este acolo doar pentru ca il accepta Mark si cu siguranta prietenul prietenului lui John ii va face niste marturisiri pe care o sa le preiau pentru cartea mea de memorialistica pe care v-am promis-o cu cateva luni in urma. Ca…hai sa fim seriosi 🙂 nu este Boriga singurul care a gresit! Doar cine nu munceste nu greseste. Asadar, vor fi multi lucratori, iar  in ultimul timp greselile se sanctioneaza sau dupa caz, ierbicideaza.

Mi-am dorit ca Targovistea sa fie o familie dar se pare ca este doar familia unora.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin