TARGOVISTE: Parada Fiesta de Mariachi la Festivalul Babel

 

Marichi Band Sombreros

Teatrul Tony Bulandra invită toți târgoviștenii în data de 6 iunie de la ora 21:00 la Parada Fiesta de Mariachi.  Haideți să ne bucurăm și să petrecem împreună pe ritmuri de muzică mexicană. Sombreros colorate, muzică și acrobații, asta vă așteaptă la parada de luni a Festivalului BABEL, se arată într-un comnicat de presă din partea Teatrului Tony Bulandra.

Teatrul își dorește să vă iasă în întâmpinare, să vă întâlnească acolo unde vă petreceți timpul liber, unde uneori visați la lumi de poveste, îmbiați de parfum de tei. De data aceasta lumea de poveste vă va trece chiar prin fața ochilor. Spațiul urban, care uneori este atât de gri, devine viu, un tablou în mișcare, încărcat de cultura mai multor secole.

Directorul Festivalului, Mc Ranin, cel care a conceput această paradă, a realizat astfel de călătorii în stradă la Edinburg și Paris încă din 1996, precum și la festivalurile internaționale de teatru de la Sibiu, Târgoviște și Craiova. Paradele aspiră să devină o tradiție a Babelului, ca o mare poartă deschisă către oraș.

Luni, 6 iunie, teatrul se plimbă pe străzile orașului Târgoviște. Veniți să simțiți magia la Fiesta de Mariachi!

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share